SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Terhille
Laatija Himokas mies
Julkaistu 01.05.2016
Teksti

Hivelin Terhiä pakaroiden päältä lanteista ja imin hellästi häpyhuulia kiusoittelin kielellä klitorista mutta vain sen verran että Terhi voihkaisi protestiksi kun lopetin kesken vaikka näin tehden sain hänet yhä kiimaisemmaksi,sormeilin pillua ja etsin keskisormella herkintä kohtaa kun osuin siihen ei jäänyt epäselvää oliko kohde oikea.

Terhi huokaili rakas jatka anna lisää teet niin ihanasti, nuolin klitoriksen peittävää huppua kunnes sieltä turposi esiin suuri klitoris mitä Terhi tyrkytti kohti kieltäni hän nytkähteli lupaavasti ja jännittyi välillä jolloin kevensin kosketuksiani, se oli Terhille varma tapa saada nainen villiksi kiimasta.

Terhi huudahti anna kunnolla olen jo lähellä älä kiusaa anna anna pillun sykkiessä yhä voimakkaammin annoin Terhin saada sen mitä halusi hän nytkähteli ja vatkasi pilluaan vasten kieltäni omaan tahtiinsa pidin kieleni levitettynä ja klitoris liikkui sitä pitkin,pillusta valui limaa ja Terhin orgasmi tuli voimalla hän ulisi kun koko lantionpohja nytkyi klitoris nypytti kieltäni vasten samoin kuin peilin edessä terskaani vasten.

Terhi sai pitkäkestoisen orgasmin voihki ja rentoutui lopulta maaten päälläni hengittäen kiihkeästi,hän huokasi voipuneena sinun ihana sametin pehmeä kielesi ja kaikki hyväilyt saivat taas vajoamaan sinne pehmeään hyvään oloon,hän kierähti päältäni otti kullista kiinni runkkasi muutaman kerran ja otti kortsun minkä rullasi kullini päälle asettui valmiiksi otettavaksi takaapäin.

Menin hänen taakseen ja asetin kullin häpyhuulille liikutin vähitellen sen syvemmälle ja sain sen kokonaan kuumaan pilluun,Terhi vaikeroi se on niin ihanan suuri anna minun nauttia siitä työntelin hitaasti ja hivutin sormella klitoriksen ympäri Terhi puski vastaan annoin hänen liikkua pidätellen itseni aloillaan vauhti kiihtyi kun Terhin pillu imi kulliani sisään ja venytti itsensä niin eteen että terska oli lipsahtaa jokaisella kerralla pois.

Minulla oli selvät merkit lähestyvästä orgasmista ja työnnyin Terhin ihanaan pilluun voimakkain painalluksin, Ehdin vain huokaista nyt tulee kun kullini nytkähteli ja spermaa ruikki kortsuun Terhi voihki ja nypytti persettään ulvahteli ja laukesi huutaen nimeäni. Pidin kullin hänen sisällään vaikkase jo olikin veltompi se ei Terhiä haitannut vaan pillu sykki aikansa kunnes hän taas valahti rennoksi pidin kortsusta kiinni kun vedin jo veltostuneen kullini pois ja lisahdus kuului kun vedin kortsun pois.

Käänsin Terhin ja tarjosin löysän spermaisen kullini hänen huulilleen, Terhi imutti melko kovalla voimalla ja nuoli välillä puristellen kullistani kaiken sperman minkä sai ja huokasi se on niin hyvää,laskeuduin Terhin päälle ja nuolin limaista pillua se sai Terhin yrittämään pakoon kieleni tieltä ja hän huudahti nyt on niin hyvä en voi ottaa enempää hyväilyä pakahdun,en välittänyt vaan nuolin ja sormeilin kunnes sain Terhin mukaan siinä oli nainen joka oli helppo saada syttymään ja roihun alettua oli vain hetki kunnes hän oli valmis saamaan täyttymyksen imin pillusta limaa niellen sen pyöritin huuliani supussa pitäen ympäri likomärkää pillua ja Terhi kiljui aaaaaa ihanaaa hypitti lanteitaan laueten taas voimalla niin kuin jokaisella aiemmallakin kerralla,lipsutin kunnes nainen oli täysin tyydytetty ja vetäytyi kyljelleen jalat koukussa silmät kiinni antaen raukeuden tulla.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 19.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaa

Klikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 19.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot