SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Töissä ja vapaalla
Laatija Kovaa kyrpää Annelle
Julkaistu 11.11.2016
Teksti

Anne ehdotti omaan toimistohuoneeseensa menoa, Siellä oli lukon takana parempi rauha harjoitella kuin avokonttorin puolella.

Anne hiveli haarustaani ja kulli alkoi seistä, hän innostui yhä enemmän,aloimmesuudella hyväillen toisiamme,Pujotin Annen puseron pään yli ja riisuminen jatkui, kunnes olimme alusasuissa. Annella oli violetit seksikkäät perustangat ja isojen rintojen suojana kauniit rintsikat. Minulla oli bokserit tiukkana, kun kävin kiimaisen naaraan kimppuun.

Anne seisoi selin minua vasten, ja suutelin niskaa rintoja hyväillen. Anne työnsi kätensä housuihini ja puristeli kulliani. Kun avasin rintaliivien hakaset, sain nähdä kauniit rinnat, joissa oli leveät nännipihat ja pienet terhakat nännit. Rintoja oli mukava katsoa ylhäältäpäin, Anne kun oli minua aika paljon lyhempi.

Rinnat saivat hyväilyä, ja toinen käteni oli Annen pikkuhousujen sisällä. Melko karvainen pillu odotti ottajaansa. Laskin pikkuhousut alas ja Anne astui pois niistä ja kallistui nojaamaan työpöytään haarat levällään. Otin bokserini pois ja menin Anneen kiinni. Työnsin kullini haaroihin ja nytkytin sillä pillua hyväillen.

Kullin varsi kastui Annen pillulimasta. Otin kullistani kädelläni kiinni ja hieroin klitorista terskalla. Anne puski persettään minuun ja sylki käteensä monta kertaa, veteli syljen kulliini ja asetti kullin häpyhuulilleen.

Työnsin hiljaa sisään tiukkaan pilluun. Vastus oli melkoinen enkä meinannut saada kullia sisälle. Anne nytkytti persettään ja kulli upposi vähän kerrallaan häneen. Kun sain sen kokonaan sisälle, jäin paikoilleni tunnustelemaan kireää pillua klitorista samalla hivellen. Annen alkaessa liikkua persettään vempaten, hän voihki ja nytkyi vaativasti edessäni. Pillun tiukkuus sai melko nopeasti palleihini supistuksen, mikä edeltää laukeamista.

Anne oli ihan omassa maailmassaan, kun työnsin kullia koko ajan nopeammin sisään. Hän voihki, ja pillu supisteli, kun hän ulvahti ja laukesi. Hivelin klitorista, kun otin hurjan loppukirin ja purkauduin Annen tiukkaan pilluun. Kulli nyki monta kertaa, kun sperma pursusi sisään.

Olimme sisäkkäin ja tasoitimme hengityksen. Kun vedin kullini pois Annen pillusta, kuului lörähtävä ääni ja spermaa valui norona. Anne istui kuitenkin konttorituoliinsa välittämättä sperman valumisesta. Hän oli raukean näköinen ja sanoi "kiitos".

Olin hetken hiljaa katsellen hänen kaunista vartaloaan, kunnes kysyin, oliko hän nyt tyytyväinen, Anne vastasi olevansa ihanan raukeuden täyttämä.

Menin kontalleni Annen eteen ja nuolin häpyhuulia hän levitti reitensä ja työnsin tuolin pöytää vasten, ettei se karkaisi alta. Vedin Annen tuolin etureunaan ja pääsin esteettä nuolemaan pillua.

Hän nosti jalat käsinojien yli kun nuolin klitorista ja häpyhuulia. Anne nautti silmät kiinni ja huokaili taas raskaasti, kun sai mitä tarvitsi, runkkasin sormeani melko rajusti pillussa, kun väliliha nytkähteli ja Anne alkoi tulla uudelleen Pumppasin vinhasti sormella, kun Anne voihkaisi ja vapisi orgasmin tullessa jatkoin nuolemista ja pillun runkkausta, kunnes hän rentoutui.

Hivelin kulliani uuteen seisokkiin ja nostin Annen syliini. Ohjasin kullin pilluun ja hypitin häntä rajusti. Kuumotus tuntui taas palleissa.

"Älä laske sisään!" Anne sanoi hätäisesti. "Haluan saada spermaa suuhuni." Kulli pois pillusta ja Anne kontalleen lattialle, suu avoinna valmiina, kun runkkasin kulliani.

Ensimmäinen roiskaus meni hiuksiin ja toinen silmään. Suuhun riitti kuitenkin sen verran, että Anne purskutteli spermaa suussaan ja näytti kieltään ennen kuin nieli lastin. Hän pyyhki silmästään sperman ja vei sen suuhunsa. Kullini roikkui vielä melko paksuna, kun Anne alkoi nuolla sitä imien viimeiset nesteet mitä sai.

Vaikka Anne oli laittanut varattu-valon palamaan toimistonsa oven ulkopuolelle, joku koputti, Anne huudahti ettei nyt ehdi kun on tärkeä puhelu kesken, kuului askeleita, kun koputtaja meni toimistokäytävää poispäin.

Anne nousi ja painautui kiinni minuun ja kurkotti suutelemaan sperman makuisen suudelman, Anne avasi työpöydän laatikon ottaen paperia,pyyhimme suurimmat limat pois.

Annen sisäreidet olivat ihan limassa eikä paperia ollut tarpeeksi niiden pyyhkimiseen. Anne otti pikkuhousunsa ja pyyhki loput niihin ja tiputti ne roskiin.

Minä puin päälleni, Kullini oli ihan tahmea lemmenlimasta, mutten antanut sen haitata. Kello oli kaksitoista ja päätimme ajaa lounastauolla Annen asunnolle peseytymään.

Kun olimme suihkussa, Anne koitti kulliani ja sai sen taas seisomaan. Hän pyllisti perseensä ja levitti pillua

Hän halusi minut taas sisäänsä, työnnyinkin pilluun ja nytkytin nopeassa tahdissa suihkuveden valuessa päällemme, Anne piti suihkutelineestä kiinni ja heilui edessäni, painoin rajusti kulliani pilluun Kun tunsin orgasmin tulevan rynkytin kuin kaniini ja spermaa purkautui Annen pilluun.

Purkauduin karjahtaen ja rynkytin rajusti,Anne ei saanut orgasmia, mutta vedettyäni kullini pois painoin hänet wc-pytyn kannelle, levitin jalat ja aloin hivellä pillua ja klitorista. Anne tuli mukaan ja voihki taas äänekkäästi: "Nuole lisää, taas tulee!" Annen vartalo vapisi ja jännittyi, kun hän sai orgasmin,lantionpohja nytkähteli pillun ja persereiän tahdissa.

Siitä lähtien rakastelimme aina tilaisuuden tullen. Tapailimme myös vapaa-aikana, vaikka molemmat olimmekin varattuja.

Lopulta me jäimme kiinni mennessämme minun luokseni rakastelemaan, kun oma kaverini tuli yllättäen kotiin sairastuttuaan kesken työpäivän. Olin nussimassa Annea emmekä kuulleet, kun ovi avattiin, vaan huokailimme hurmiossa, kunnes laukesimme, naiseni huusi kiroillen ennen kuin lähti ovi pamahtaen.

Anne kertoi asiat myös omalle kaverilleen, ja eihän siinä mennyt kuin pari päivää, kun hekin muuttivat erilleen.

Nyt saamme nussia niin paljon kuin jaksamme ja mehän kyllä jaksamme.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot