SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Tullitarkastuksesta läpi, rahalla tai ilman
Laatija Himokas
Julkaistu 01.04.2016
Teksti

Olen reissannut paljon pitkin maapalloa itsekseni. Yksin kulkemisen parhaisiin puoliin kuului vapaus valita omat aikataulut ja kiinnostuksen kohteet. Tällä kertaa olin rinkkani kanssa kiertelemässä Etelä-Amerikkaa, Brasiliaa ja pohjoisosan valtioita. Nautin latinoitten tavasta ilmaista itseään niin puheen kuin eleitten keinoin. Rion karnevaaleihin en matkan ajankohdasta johtuen päässyt, mutta toisaalta siellä esiintyvä väentungos ei minua suuresti kiinnostanutkaan. Sain kyllä kokeilla sambaa riittävästi muuallakin maassa, milloin miesten ja milloin naisten kanssa - tanssi tuntui olevan oleellinen osa köyhän maan asukkaitten arkea.

Kierreltyäni Brasiliaa kuukauden verran, tarkoitukseni oli ollut matkustaa Perun kautta Ecuadoriin, Colombiaan ja sieltä edelleen Venezuelan kautta Puerto Ricoon. Brasiliasta lähtöä edeltävänä päivänä tutustuin kuitenkin ranskalaisporukkaan, joka oli kiertelemässä Etelä-Amerikkaa pikkubussilla. Viihdyin hyvin joukossa, jossa oli kaksi pariskuntaa ja yksi mies, sillä he olivat jotakuinkin minun ikäisiäni, hieman alle kolmekymppisiä. Kiinnostuksen kohteemmekin olivat samankaltaisia: historia, matkustelu, kielet ja kulttuuri. Niinpä suostuin, kun he päivän tuttavuuden jälkeen ehdottivat, että tulisin heidän matkassaan Boliviaan ja jatkaisin siitä Peruun omia aikojani. Etenkin Jean osasi olla suostutteleva pyytäessään minua mukaan, enkä edes tahtonut vastustaa tuota ruskeitten silmien vetoavaa ilmettä.

Ajomatkalla yövyimme halvoissa tienvarsihotelleissa - jos niitä nyt siksi saattoi kutsua. Hinnat olivat kuitenkin halvat ja tarjosivat ne sentään jonkinlaisen suojan yön ajaksi. Pariskunnilla oli omat huoneensa, joten oli luontevaa, että Jean ja minä otimme yhteisen huoneen. Nukkuminen tosin jäi vähiin, sillä nautimme yöt toistemme vartaloista ja tyydytimme matkan aikana kertyneitä paineita kaikessa ystävyydessä. Kumpikin meistä tiesi, että kyse oli väliaikaisesta ratkaisusta, mikä teki seksistä rohkeampaa kuin se ehkä muuten olisi ollut. Aamuisin näytimme niin raukeilta, että pitkään yhdessä olleet pariskunnat laskivat kustannuksellamme leikkiä nuoresta lemmestä.

Viimein koitti kuitenkin hetki, kun tiemme erosivat. Yhteinen taival Jeanin kanssa päättyi Bolivian rajalla pitkään - suonette anteeksi latteuden - ranskalaiseen suudelmaan. Posket punoittaen ja nännit töröttäen katsoin pikkubussin perään, kun ystäväni jatkoivat matkaansa kohti maan lounaisia osia. Henkäisin pitkään ja pyyhkäisin otsaani, johon oli takertunut muutama poninhännästä irronnut hius. Lämmön takia olin jättänyt rintaliivit pois asusteista jo ajat sitten ja alushousut olivat järkeviä puuvillaisia vaatteita, jotka imivät hyvin kosteutta, eivätkä hiertäneet paikkoja. T-paita verhosi pienehköjä ja pystyjä rintojani, joitten nännit Jeanin suudelman jälkeen odottivat saavansa tuntea kosketuksen. Jalassani olivat yhdet kolmista mukanani kantamista capri-pituisista housuista, jotka olivat mukavat ja tuntuivat näissä katolisissa maissa turvallisemmilta kuin lyhyet shortsit. Jaloissani oli kunnon patikointikengät ja sukat. Korjasin hieman rinkkani asentoa, otin passini ja muut matkustusasiakirjat esiin ja lähdin päättäväisesti kävelemään kohti pientä raja-asemaa.

Suomen passilla ei ollut ongelmia päästä läpi rajatarkastuksesta, mutta tulli olikin sitten toinen juttu. Edessäni oli jono, jonka jokaisen matkustajan tavarat pengottiin perusteellisesti. Tullivirkailijat näyttivät todella virkaintoisilta ja nauttivat selvästi vallastaan. Ajoittain näin rahan vaihtavan omistajaa ja silloin tarkastus oli vain muodollisuus. Huokasin mielessäni ja ajattelin koko tullin olevan täysin turha, jos rahalla pääsi halutessaan läpi. Vaan minkäs teit, budjettini ei sallinut lahjomista, joten sinnittelin jonossa.

Tunsin kuinka hiki valui pitkin niskaani ja rintojeni väliin. T-paitani oli lähes läpeensä märkä, eikä hieman jo kauhtuneena juurikaan suojannut muotojani. Ensimmäistä kertaa kaduin rintsikoiden pois jättämistä, sillä huomasin aseistautuneiden vartijoiden mittailevan poveani ja sitten juttelevan keskenään hiljaisella äänellä. Ihoni nousi kananlihalle ja nännini kovettuivat, tuntui kuin jääkylmä tuulahdus olisi kulkenut huoneen läpi. Puistelin päätäni ja suljin hetkeksi silmäni rauhoittaakseni itseni. Kömpelösti nostin kivennäisvesipullon huulilleni ja hermostuksissani kaadoin vettä rintamuksilleni kastellen t-paitaani entisestään. Nopeasti suljin pullon ja irrotin paidan rinnoistani yrittäen kuivata sitä heiluttelemalla paitaa. Epätoivoinen ja turha yritys, sillä kuumuus takasi sen, että paita pysyi kosteana. Jono ei tuntunut etenevän lainkaan. Seurasin edessä käytävää näytelmää, jossa tullivirkailijat polottivat kilpaa paikallisilta näyttävien matkustajien kanssa yrittäen ilmeisesti saada nämä maksamaan ylimääräistä tullia. Pimeys ehti laskeutua, ennen kuin olin päässyt tullitiskin lähellekään.

Viimein tuli minun vuoroni astua tullimiesten eteen. Nämä juttelivat kiihkein äänin tuijottaen suoraan rintoihini. Nolona yritin saada puseron irti ihostani ja nostin rinkkani pöydälle. Miehet purkivat kaikki tavarani levälleen tiskille ja tutkivat niitä antaumuksella, jota oli vaikea ymmärtää. Erityisesti vähäinen mukanani oleva elektroniikka tuntui kiinnostavan heitä. Toinen heistä sanoi minulle jotain käsittämätöntä ja yritin kolmella kielellä ilmaista, etten ymmärtänyt heidän puhettaan. Miehet eivät kuitenkaan joko ymmärtäneet sanaakaan tai teeskentelivät ymmärtämätöntä, mutta englanti, espanja, ranska tai saksa eivät tuntuneet kuuluvan heidän kielivalikoimaansa. Toisen miehen käännellessä likaisia alusvaatteitani päästin suustani: "No voi perkeleen äijät - mitä te luulette likaisista alusvaatteista löytävänne? Aiotteko runkata niihin, kun paksut akkanne kääntävät teille selkänsä helvetti vieköön...". Miehet valpastuivat kuullessaan puheeni, eivät he ymmärtäneet sanaakaan, mutta tajusivat varmasti minun sadattelevan heitä perusteellisesti. Olin jo täysin menettänyt hermoni tähän pelleilyyn ja halusin vain päästä eteenpäin, suihkuun ja nukkumaan. Huono idea, sen sain huomata.

Miehet katsoivat vuoroin minuun ja toisiinsa. Ilmeet olivat paljonpuhuvat ja kaduin sadatteluani. Vaikka sanani olivat jääneet tulkitsematta, oli äänensävyni selvääkin selvempi. Toinen tullimiehistä huusi paikalle aseistetun vartijan, joka tarttui minua tiukasti käsivarresta jättäen siihen varmasti mustelmat. Mies oli minua päätä pitempi ja lihakset pullottivat lyhythihaisen paidan alta, kun hän lähti kuljettamaan minua odotussalin läpi kohti ovijonoa. Hän avasi yhden oven avaimillaan ja tyrkkäsi minut sisälle. Huomasin olevani pienessä neliskanttisessa huoneessa, jonka keskellä oli lattiaan pultattu pöytä ja sen vastakkaisilla puolilla niin ikään lattiaan pultatut tuolit. Maalatut seinät hilseilivät kuumassa kosteudessa ja lattialla oli parikin lattiakaivoa. Seinässä oli vesijohto, josta erkani pari metriä letkua. Ilmeisesti huone siivottiin vettä suihkuttamalla. Ovea vastapäätä olevalla seinällä oli puolen seinän kokoinen peili, jonka arvasin olevan kaksisuuntainen. Vilkaisin kuvaani ja näin keskipituisen hoikkauumaisen naisen, jonka pyöreät rinnat erottuivat selvästi kostean paidan alta ja jonka muodokasta lantiota verhosivat caprit, jatkuen puoleenväliin kaunismuotoisia sääriä ja jaloissa oli kömpelön näköiset patikointikengät. Vesipulloani ei onneksi oltu otettu pois, joten join hieman ja istuuduin odottamaan mitä tuleman piti.

Olin varmaan nukahtanut odotellessani, sillä heräsin pää käsieni varassa oven aukaisuun. Nousin istumaan ja oikaisin selkäni ajatellen, että paikalle oli varmaankin haettu tulkki. Väärin ajateltu. Oven molemmin puolin asettui aseistautunut vartija ja heidän välistään sisään tulivat tullivirkailijat, jotka olivat aiemmin tutkineet tavarani turhankin innokkaasti. Toinen miehistä sanoi jotakin käskevällä äänellä, mutta en tietenkään ymmärtänyt mistä oli puhe. Niinpä mies tarttui minua käsivarresta ja ohjasi minut takanani olevan seinän luo. Vasta miehen osoittaessa huomasin seinään maalatut käden kuvat ja lattialla olevat jalankuvat. Tunsin oloni varsin epävarmaksi, mutta kun huoneessa on neljä miestä, joista kaksi on aseistautuneita, on parempi totella. Sydän takoen asetin käteni seinälle osoitettuihin kohtiin hieman pääni yläpuolelle. Sitten jouduin peruuttamaan hieman ja levittämään jalkani, jotta sain ne asetettua lattiaan maalattuihin kohtiin. Kädet ja jalat oli taidettu maalata isokokoisen miehen mittojen mukaan, sillä tunsin olevani niin leveässä haara-asennossa, että minua jo alkoi nolottaa.

Miehet antoivat minun seistä jonkin aikaa epämukavassa asennossa samalla jutellen kiihtyneen oloisesti. Puheen vaiennuttua toinen virkailijoista sytytti savukkeen ja istui äänestä päätellen pöydän laidalle toisen tullessa taakseni seisomaan. Mies oli minua pitempi, mutta vatsakas, joten kun hän nosti kätensä ranteilleni, tunsin hänen vatsansa painuvan selkääni vasten. Jouduin siis kannattelemaan hieman hänenkin painoaan samalla, kun hän antoi käsiensä laskeutua ranteiltani olkapäille. Purin alahuultani, jotten olisi potkaissut miestä tai sadatellut taas ääneen. Suljin silmäni ja tunsin kuinka miehen kuumat kourat siirtyivät olkapäiltä kyljilleni. Tunnustelu oli kaikkea muuta kuin asiallista, ennemminkin mies tuntui nauttivan koskettelustani ja siitä, että aiheutti minussa pelkoa ja häpeää. Hitaasti, käsiään irrottamatta hän jatkoi tunnustelemista kyljiltä vyötäisilleni ja hitaasti, samalla puseroa ylöspäin hilaten rintojeni alle. Hetken hän punnitsi rintojani ennen kuin työnsi kätensä puseron alle ja pusersi rintani käsiinsä. Suustani pääsi hätäinen äännähdys, jonka vaimensi puraisemalla alahuultani. Tullivirkailijan hengitys muuttui raskaammaksi, kun hän leipoi tissejäni ja pyöritteli nännejäni sormiensa välissä. Tunsin sydämeni hakkaavan hulluna, samalla kun nännini kovettuivat tuon inhottavan miehen sormien käsittelyssä. Häpeäni lisääntyi ja tunsin koko kehoni punastuvan huomatessani miten rintani pettivät minut ja paljastivat käsittelyn tuottavan jonkinlaista sairasta nautintoa. En kuitenkaan uskaltanut liikahtaakaan, sillä olin kuullut ihmisiä ammuttavan vähemmästäkin syystä kuin virkavallan vastustamisesta. Niinpä mies sai kouria rintojani niin vapaasti kuin tahtoi.

Saatuaan nännini törröttämään mies ilmeisesti kyllästyi, sillä kädet irtosivat paljaalta iholtani ja kuulin perääntyviä askeleita. Iloni oli ennenaikainen, sillä samassa toinen tullimies tuli viereeni valtavan veitsen kanssa. Hätkähdin ja henkäisin, anelin säälittävän pienellä äänellä: "please, sir, don't hurt me....", vaikka tiesin etten tullut ymmärretyksi. Toivoin kuitenkin äänensävyn kertovan tarkoitukseni. Hitaasti mies vei veitsen kärjen kurkulleni. Nostin leukaani terää paetakseni ja tunsin kuinka se hitaasti siirtyi kohden paitani kaula-aukkoa. Vaivattomasti se leikkasi tiensä paidan ommelten ja kankaan läpi halkaisten puseron kokonaan. Sen jälkeen mies tarttui paidan hihoihin ja parilla viillolla hän oli riisunut ylävartaloni paljaaksi. työnsä tehtyään hän siveli ihoani veitsen tylsällä puolella vetäen sitä rintojeni ja nännieni yli hetken aikaa ennen kuin kouraisi toisen rinnan kämmenensä sisään ja puristi sitä kunnes voihkin kivusta. Onnekseni tätä ei kestänyt pitkään, vaan hän siirtyi taakseni. Hetkeen en tiennyt mitä seuraavaksi tapahtuisi.

Tunsin miehen katseen selässäni ja nännini nöpöttivät rinnoistani kivikovina. Nieleskelin peloissani, kun tunsin nilkkaani tartuttavan. Tottelevaisesti kuin kengitettävä tamma nostin jalkani ja tunsin, kuinka kenkä ja sukka riisuttiin jalastani. Riisumisen jälkeen sain laskea jalkani alas viileälle tiililattialle. Sama operaatio toistettiin toisen jalan kohdalla ja seisoin nyt seinää vasten pelkät housut jalassani. Samassa tunsin, kunka veitsi painui selkääni vasten työntyen housujeni vyötärönauhan alle. Vaivattomasti veitsi leikkasi housuni ja alushousuni halki takaa ennen kuin siirtyi leikkaamaan lahkeita. Pian olin täysin alasti. Kuulin kuinka veitsi työnnettiin tuppeen ja sitten karkea verka painautui takamustani vasten.

Takanani seisova virkailija ei ollut sama kuin rintojani leiponut. Tällä miehellä oli karkeammat kädet ja hän oli hoikempi, sillä en tuntenut vatsakumpua selkääni vasten. Mies oli kuitenkin myös kovakouraisempi ja sai minut pian vaikeroimaan puristellessaan rintojani karkeissa kourissaan ja työntäessään sitten kätensä häpykumpuni päälle. Väkisin hän työnsi yhden sormistaan häpyhuulteni väliin ja uikutin kivusta, sillä olin aivan kuiva. Hetken tunnusteltuaan tunsin hänen irrottautuvan minusta. Luulin jo päässeeni miehestä, kun tunsin hänen tarttuneen häpyyni takaa päin kaksin käsin ja levittävän pilluhuuleni levälleen. Hetken hän antoi viileältä tuntuvan ilman pyyhkiä alapäätäni, ennen kuin työnsi sormensa reikääni ja löysi sen luontaisen kosteuden. Rajusti hän alkoi runkata sormeaan sisälläni saaden minut vaikertamaan kivusta. Tilanteen nöyryyttävyydestä ja pelottavuudesta huolimatta sormi sai pilluni erittämään kiimanestettä liukastuttaen näin minua raiskanneen sormen. Hetken kuluttua jyystäminen lakkasi ja tunsin toisen sormen peräaukollani. Kauhuissani puristin pakarani yhteen estäen tunkeutumisen toiseenkin alapääni reikään. Mies otti sormensa pois sisältäni sanoen jotakin kiukkuisesti. Samassa ovella seisseet vartijat tulivat molemmille puolilleni seisomaan ja tarttuivat pakaroihini. Yritin pitää peppuni tiukkana, mutta kahden miehen levittäessä peppuani jouduin antautumaan tällekin nöyryytykselle ja annoin lihasteni rentoutua ja miesten levittää pakarani niin, että peräaukkoni oli täysin esillä. Saman tien tunsin taas sormen pepullani ja väkivaltaisesti se työntyi anukseeni. Voihkin miehen aiheuttamasta kivusta ja yritin rentouttaa myös sulkijalihakseni. Hetken kuluttua sormi oli taas poissa ja takaani kuului puhetta, mutta vartijat pitivät edelleen pakaroitani levällään. Hetken kuluttua tunsin peräaukollani jotain sormea paksumpaa, jota tungettiin sisääni. Pikkuhiljaa paksu, kova esine - sillä mulkku se ei voinut olla - työntyi syvemmälle sisääni. Huusin kivusta, kun tuo esine raivasi tietään ahtaan reikäni kautta, mutta se tuntui aiheuttavan miehissä hilpeyttä, sillä kuulin takaani naurun remakan. Kyynelet valuivat silmistäni, kun miehet alkoivat nussia minua tuolla patukalla. Toinen vartijoista alkoi samalla puristella rintaani ja pampuksi tunnistamani esine jatkoi perseeni raiskausta miesten nauttiessa näkymästä.

Perseeni nainti pampulla jatkui ikuisuudelta tuntuvan ajan, kunnes peilin takaa kuului koputus -siellä siis oli tarkkailijoita! Häpeäni lisääntyi entisestään, mutta järkeni yritti sanoa, etten voinut tilanteelle yhtään mitään ellen halunnut menettää henkeäni. Niinpä päätin sulkea kaiken mielestäni ja alistua kaikkeen mitä tuleman piti. Lopulta piinaava liike perseessäni lakkasi. Miehet vetäytyivät sivummalle ja kuulin kuinka vesihana aukaistiin. Tunsin viileän veden paljaissa jaloissani ennen kuin ensimmäinen kova suihku osui rintoihini. Toinen vartijoista piteli letkua kädessään samalla sulkien osan sen suuaukosta niin, että vesisuihku oli kovempi kuin avoimesta letkusta virratessaan. Harkitusti hän tähtäili kovaa vesisuihkua alas putoaviin rintoihini ja etenkin nänneihini, jotka viileän veden kosketuksesta kovettuivat välittömästi. Annettuaan veden leikitellä tisseilläni hän siirtyi taakseni ja antoi vesisuihkun osua paljaaseen jalkoväliini. Tunsin kuinka vesi levitti häpyhuuliani tunkeutuen osittain sisääni ja osittain runnoen pilluni ulkopuolta. Luulin tämän olevan pahinta mitä vesisuihkulla voi tehdä, mutta erehdyin, sillä pian vesisuihku siirtyi peräreiälleni. Voimakkaat kädet työntyivät pakaroitteni väliin ja alkoivat työntää letkun päätä perseeseeni. Annoin kaiken tapahtua, sillä tiesin vastustelun turhaksi.

Vesi tunkeutui väkivalloin suoleeni samalla, kun pilluni valutti sinne joutunutta vettä ulos. Melko nopeasti letku onneksi vetäistiin minusta ulos ja tunsin kuinka suoli alkoi tyhjentyä vedestä poistaen samalla kaiken ulosteen. Nyt itkin ääneen nöyryytyksestä, kivusta ja pelosta, ymmärsin heidän tekevän minulle suolihuuhtelua mitä nöyryyttävimmällä tavalla. Kun perseeni lakkasi valumasta palasi letku taas murjotun anukseni päälle ja täyttö alkoi alusta. Sama toistui useaan otteeseen, kunnes miehet olivat tyytyväisiä. Perseeni käsittelyn jälkeen he vielä suihkuttivat vettä vittuuni ja reisilleni puhdistaen minut. Nyt myös lattiakaivojen arvoitus oli selvinnyt, kysymyksessä ei ollutkaan huoneen siivous.

Nöyryytettynä, läpeensä käsiteltynä, alastomana ja peloissani nojasin edelleen määrätyssä asennossa. Jalkani alkoivat täristä väsymyksestä, kun kuulin ulko-oven käyvän. Uusi ääni liittyi joukkoon, tällä kertaa kyseessä oli nainen. Tunsin kuinka leukaani tartuttiin hellästi ja suuhuni kaadettiin raikasta vettä. Join ahnaasti kaiken mitä minulle annettiin ja annoin ylimenevän veden valua leukaani pitkin maahan. Hellällä äänellä puhellen nainen kaatoi vettä myös kasvoilleni huuhdellen kyynelten jäljet ja vilvoittaen kasvojeni kuumaa ihoa. Hän antoi minun juoda vielä toiseen kertaan ennen kuin siirtyi taakseni. Tunsin takamuksellani hellän silityksen, ennen kuin nainen alkoi sivellä häpyhuuliani. Tunsin hänen levittävän pillulleni jotain öljyä. Hän levitti öljyä myös sisemmälle pilluuni, mutta toisin kuin miesten sormet, hän levitti häpyhuuliani lempeästi hoivaten. Vakoni jälkeen nainen siirtyi peppuuni, säikähtäessäni puristin taas pakarani yhteen, kunnes yllätyksekseni kuulin hänen sanovan selvällä englannin kielellä: "Anna minun öljytä myös anuksesi, muuten miesten tunkeutuminen sattuu liikaa. Älä pistä vastaan, vaan alistu kaikkeen mitä he sitten sinulle tekevätkin, muuten sinut piiskataan todella raa'alla tavalla - en haluaisi tulla keräämään sinua lattialta, olen jo liian monta kertaa tehnyt niin, kun hölmöt turistit ovat tapelleet vastaan. Olen onnistunut saamaan luvan voidella naisten paikat ja tarjota juomaa vasta pitkällisen anelun jälkeen, joten älä pilaa tulevien uhrien asemaa." Samassa toinen vartija ärähti ja hoivaajani lähti välittömästi paikalta. Nielaisin ja mietin mitä vielä on tulossa.

Hetken aikaa sain seistä rauhassa ja käytin tuon tuokion tyhjentääkseni mieleni ja hengittäen syvään. Kauaa en kuitenkaan saanut levätä, kun vartijat tulivat molemmille puolilleni ja napsauttivat ranteisiini raskaat kahleet. Tunsin nykäisyn ranteissani ja päättelin, että he halusivat minun seuraavan heitä. Tottelevaisesti siirsin jalkani lähemmäksi toisiaan, että saatoin nousta pystyyn ja kävellä heidän perässään. Montaa askelta ei tarvinnut ottaa, kun he työnsivät minut huoneessa olevaa pöytää vasten. Vartijat kiersivät pöydän toiselle puolelle pidellen yhä kahleista kiinni ja kumartuivat sitten kiinnittämään niitä johonkin lattiatasossa olevaan. Heidän liikkeensä pakotti minut nojaamaan eteenpäin, kunnes makasin pöydän päällä vatsallani, kädet alas kahlittuina ja pää käsien välissä roikkuen. Vartijat nousivat jättäen minut tähän outoon asentoon ja pian tunsin tiukan otteen molemmissa nilkoissani. Hoikkiin nilkkoihini kiinnitettiin myös kahdeet ja jalkani vedettiin erilleen ja kahlittiin nilkoista haara-asentoon. Tunsin kouran puristelevan pakaraani ja siirtyvän sitten pillulleni. Kiitin mielessäni naista, joka oli öljynnyt alapääni, sillä samassa tunsin kuinka kyrpää soviteltiin häpyhuulilleni.

Ilmeisesti toinen tullivirkailija oli raiskaamassa minua, koska vartijat eivät olisi ehtineet riisuutua. tunsin myös mahakummun takapuoltani vasten ja arvasin paksumman virkailijan nussivan minua. Onneksi hänen kalunsa ei ollut mitenkään mahdottoman suuri, sillä liukasteesta huolimatta vakoni oli liian kuiva pantavaksi. Tuntemuksiini keskittyessäni poninhäntääni tartuttiin ja pääni nostettiin ylös. Ennen kuin ehdin edes henkäistä, työntyi suuhuni suonekas kulli ja alkoi naimaan suutani. Elin oli paksu ja pitkä ja tunkeutui kurkkuuni armotta. Aloin väkisinkin kakomaan ja yritin keskittyä hengittämiseen. Samalla kun yritin saada henkeni kulkemaan ja olla oksentamatta, pillussani kirnuava kyrpä vetäytyi kokonaan ulos. Luulin jo pilluni raiskauksen loppuneen, kun kyrpä survaistiin perseeseeni. Meinasin tukehtua, kun peräaukkoni vallattiin sumeilematta ja naiminen jatkui entistä kovempana. Kalua survottiin perseeseeni kuin viimeistä päivää ja suutani raiskattiin melkein samaan tahtiin. Ikuisuudelta tuntuneen ajan kuluttua takanani oleva tullimies laski lastinsa suoleeni ja vetäytyi ulos. Samassa suutani nussinut kyrpä vetäytyi ja sain vihdoin hengitettyä kunnolla. Juuri, kun luulin koettelemuksen olevan ohi, survottiin suussani ollut massiivinen elin kireään pilluuni. Huusin ääneen kivusta, mutta se tuntui vain kiihottavan miehiä. Nyt toinen tullimies raiskasi minua sellaisella vimmalla, että luulin hänen poraavan minut halki. Jokin osa minusta nautti raiskauksesta, jossa kaikki reikäni saivat osansa, sillä tunsin kuinka kiima kostutti vakoani ja huomasin voihkivani ennemmin nautinnosta kuin kivusta.

Tahtomattani laukesin parrun liikkuessa ahtaan vittuni uumenissa ja aloin lypsää raiskaajani kovaa kullia. Mies huomasi tietysti orkkuni ja sanoi jotain kavereilleen, jotka alkoivat nauraa. En voinut mitään sille, että miehen viimeiset työnnöt saivat kliimaksini täydentymään ja lysähdin pöydän päälle täysin rentona ja läpeensä nussittuna.

Hetken juteltuaan kuulin tullimiesten sulkevan vetoketjunsa ja poistuvan huoneesta. Jäin yksin isokokoisten vartijoitten kanssa. Huomasin melkein toivovani, että he raiskaisivat minut samantien. Häpeä sai poskeni punehtumaan ja petyin, kun he tarttuivat raajojani sitoviin kahleisiin ja irrottivat minut pöydästä. Tunsin sperman valuvan pillustani ja perseestäni, kun miehet sitoivat käteni taakseni. Toinen vartijoista ei malttanut jättää tissejäni rauhaan, vaan leipoi niitä takaa päin saaden nännini huutamaan lisää kosketusta. Pian vartija lypsikin nännejäni kovakouraisesti ja sanoi jotain toverilleen. Tämän vastattua vartijat irrottivat kahleeni kokonaan.

Hämmentyneenä seisoin näitten kookkaitten miesten välissä täysin alastomana, nännit hipoen toisen miehen paidan etumusta ja sperman valuessa reisiäni pitkin. Edessäni oleva mies tarttui leukaani ja kohotti kasvojani. Hitaasti hän painoi päänsä ja antoi minulle pitkän ahnaan kielisuudelman, johon häpeilemättä vastasin. Takanani oleva mies painoi paisuneen elimensä paljasta takamustani vasten. Painoin peppuni tuota lupaavan kokoista kalua vasten ja pyörittelin lantiotani kiihottaakseni miestä edelleen samalla, kun suutelin himokkaasti toista vartijaa. Nostin käteni minua suutelevan vartijan hartioille ja tunsin kuinka takanani oleva mies työnsi kätensä jalkoväliini. Värisin nautinnosta ja kiimasta, eikä se jäänyt miehiltä huomaamatta.

Vartija, jonka kanssa olin suudellut, irrotti huulensa huuliltani ja alkoi painaa minua alaspäin. Tottelevaisesti kyykistyin, kunnes olin hänen sepaluksensa kohdalla. Annoin käteni hyväillä tuota kätkössä olevaa patukkaa hetken, ennen kuin aloin avata housuja. Pian eteeni ponnahtikin kyrpä, jolle kuka tahansa mies olisi ollut kateellinen. Tartuin puolikovaan elimeen käsilläni ja ohjasin terskan suuhuni. Ahmin tuota elintä niin syvälle kuin pystyin samalla, kun hyväilin vartta ja valtavia palleja. Mies piteli kiinni hiuksistani ohjaten liikkeitäni tahtonsa mukaan. Tunsin sykkeen pillussani ja häpyhuuleni paisuivat vaatien kyrpää sisäänsä. Kuola ja spermatipat valuivat leualleni, kun suussani oleva jötikkä paisui entisestään. Mies veti elimensä ulos suustani ja nosti minut poninhännästä ylös. Hän tarttui lantiooni ja työnsi minua pöytää kohden kunnes takamukseni osui pöydän reunaan. Varmoin ottein hän työnsi minut selälleni pöydälle ja nosti paljaat jalkani hartioilleen. Hetken hän liu'utti terskaansa turvonneitten häpyhuulteni välissä, ennen kuin survoi patukkansa sisääni pohjiaan myöten. Vikisin nautinnosta hänen aloittaessaan syvät työntönsä. Samaan aikaan toinen vartija tuli pöydän viereen pääni kohdalle tanakka kyrpä pystyssä. Ilman enempiä ohjeita tartuin siihen ja otin sen suuhuni. Minua rajuin ottein paneva vartija kiihottui nähdessään minun imevän toisen miehen kullia samalla kun itse nai minua ja hänen työntönsä muuttuivat yhä rajummiksi. Lopulta en enää pystynyt pitämään toisen vartijan kullia suussani, sillä jouduin keskittymään siihen, että pysyin pöydällä toisen vartijan pökkiessä minua raivokkaalla voimalla. Nähdäkseen paremmin hän tarttui nilkkoihini ja levitti jalkani. Minä pidin tiukasti kiinni pöydän reunasta ja otin vastaan rajut työnnöt. Katsoin itsekin, kun hänen mulkkunsa kerta toisensa jälkeen upposi syvälle pilluuni. Olisin halunnut viedä sormeni klitorikselle, mutten uskaltanut irrottaa otettani pöydästä, joten jouduin tyytymään siihen mitä tuo vartija minulle antoi. Toinen vartijoista puristeli nännejäni katsellessaan kun minua naitiin ja samalla runkkasi omaa paksua kyrpäänsä. Pilluni alkoi tuntua hellältä, kun minua nussinut vartija viimein survoi kalunsa syvälle sisääni ja karjahtaen laukoi lastinsa pilluni perukoille. Pysytellen vielä sisälläni hän vei sormensa klitorikselleni. Hänen ei tarvinnut pyöräyttää sormeaan kuin pari kertaa, kun laukesin nautinnosta huutaen ja pilluni alkoi lypsää viimeisiäkin spermoja hänen kullistaan.

Minua nussinut vartija ehti tuskin vetäytyä ulos, kun toinen tarttui minuun ja käänsi minut ympäri. Tämä jortikka oli paksumpi kuin edellinen, mutta sperman liukastama vittuni imaisi elimen ahnaasti sisäänsä. Mies aloitti naimaan minua hitain pitkin vedoin saaden minut taas kiimaiseksi. Yritin pökkiä takamustani häntä vasten vauhdin kiihdyttämiseksi, mutta hän piti minua rautaisessa otteessaan, enkä pystynyt liikkumaan. Minua äsken nussinut vartija istuutui pöydän vieressä olevalle penkille katselemaan, kun hänen toverinsa vuorostaan oli pukilla. Tunsin kuinka minua nyt panevan vartijan työnnöt alkoivat kiihtyä ja vaikeroin nautinnosta. Juuri kun aloin päästä kiinni uuteen rytmiin, hän vetäytyi ulos ja painoi terskansa perseeseeni. Hätkähdin niin, että silmäni avautuivat. Kipu yllätti valmistautumattoman perseeni - ilman yllätystä hän ei tosin olisikaan saanut terskaansa sisääni niin helposti. Tunsin kuinka pakaroitani levitettiin ja paksu elin työntyi yhä syvemmälle tiukkaan peppuuni. Vieressä istuva vartija piti kättään yläselkäni päällä ikään kuin ilmoittaen, että ellen pysyisi paikallani vapaaehtoisesti niin sitten pakolla.

Niinpä tein sen ainoan asian, jonka pystyin eli alistuin heidän tahtoonsa ja yritin rentouttaa sulkijalihakseni. Voihkin kivusta parrun levittäessä tietään yhä syvemmälle perseeseeni. Silmäni vuosivat kivun kyyneleitä ja vieressäni istuva vartija tarkkaili ilmeitäni. Hän työnsi suuhuni kaksi sormea ja alkoi niillä nussimaan suutani samalla, kun paksukyrpäisempi vartija jatkoi tunkeutumistaan syvemmälle suoleeni. Edes tullivirkailijan sinne jättämät spermat tai naisen levittämä liukaste ei helpottanut oloani, kun sulkijalihakseni venyivät äärimmilleen. Viimein tuo karju oli saanut kyrpänsä kokonaan perseeseeni ja alkoi hitaasti naida peppuani. Itkin kivusta ja olisin vaikeroinut, elleivät sormet suussani olisi estäneet minua ääntelemästä. Pikkuhiljaa tahti perseessäni kiihtyi ja kipuun alkoi sekoittua omituista nautinnon tunnetta. En tajunnut miten kipu voisi tuntua niin kiihottavalta, mutta vittuni turposi ja alkoi erittää kiimanesteitään työntöjen tahtiin. Vartija vetäytyi suolestani ja hieroi hetken terskaansa märkään vittuuni ennen kuin palasi peräaukolle. Tällä kertaa hän työntyi sisään vaivattomasti ja alkoi panemaan persettäni kovemmalla tahdilla. Nyt hän ei enää välittänyt satuttiko minua vai ei, hän haki vain omaa tyydytystään ja työnnöt kiihtyivät kunnes hän karjahtaen laukoi lastinsa peräaukkooni. Hikisenä ja huohottavana vartija lyyhistyi päälleni ja kuiskasi korvaani: "Hyvä perse". Selvällä suomen kielellä! Järkytyin - miksei vartija ollut auttanut minua? Tunsin vihan nousevan sisälläni, mutta en pystynyt liikahtamaankaan, sillä toinen vartija piti edelleen sormiaan suussani ja toisen mulkku pysyi pyllyssäni, vaikka hän oli jo lauennut. "Tuntui hyvältä vai mitä pikku vosu? Kyrpää neljältä mieheltä ja kaikki filmille", kuului häijy ääni korvani juuressa. "Me viedään sut yöksi putkaan ja otetaan aamulla uusi rundi ennen kuin saat jatkaa matkaasi", minulle kerrottiin. Suljin silmäni ja huokasin. Mitä voisin tehdä? Soittaa poliisille? He todennäköisesti tekisivät minulle samat temput. Lisäksi koko sessio oli filmattu, joten kuvista varmasti näkyi, kuinka vapaaehtoisesti otin miehiltä suihin ja tarjosin heille molempia reikiäni. "Hyvä on - tehkää kuten haluatte, mutta saisinko jotain päälle pantavaa ja juotavaa?", pyysin, kun sormet otettiin pois suustani. "Eiköhän se järjesty, kun noin innokkaasti itseäsi tarjoat nussittavaksi, kiltti tyttö", sanoi suomea osaava vartija ja heitti ylleni jonkinlaisen huovan ja antoi vettä.

Jäin yksin huoneeseen, jossa minut oli raiskattu kerta toisensa jälkeen ja tiesin, että minua tultaisiin nussimaan vielä uudelleen seuraavana aamuna. Huokaisten istuin tuolille ja nojauduin huopa harteillani eteenpäin tietäen, etten voinut muuta kuin alistua siihen mitä tuleman piti. Vartijat ottivat aseensa, oikoivat vaatteensa ja olivat jo oviaukossa lähdössä, kun suomea puhuva vartija vielä huikkasi: "Ai niin, ollaan kavereitten kanssa tulossa ensi kesänä Suomeen vierailulle. Luotan siihen, että palvelet meitä asianmukaisesti kuten tänäänkin. Muussa tapauksessa kuvattu filmi... no, tiedäthän miten sosiaalinen media toimii...">>> Seksitarinoita muilla kielillä 19.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaa

Klikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 19.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot