SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Tyttö antoi pillua
Laatija Pillupoika panee
Julkaistu 26.12.2016
Teksti

Mentiin koulun tyttöjen vessaan,Henna pudotti olkaimet pois. ja rintsikat valahtivat päälleni. pudotin ne pois. Otin toisen rinnan käteeni, ja puristelin sitä. Tunsin jo kovana olevan nännin. Hän huokaili. "voitko nuolla toista?" hän kysyi. en sanonut mitään, vaan otin sen suuhuni. nuolin kielellä ja näykin, samalla hieroen etusormen ja peukalon välissä olevaa nänniä. Henna huokaili kovemmin. Hän suuteli minua, ja antoi villin kielarin. hän nousi vähän päältäni, ja alkoi kiskoa minun huppupaitaa pois. Heitin sen omatoimisesti pois.

Henna meni polvilleen lattialle ja työnsi kätensä t-paitani alle. hyväili mahaani, joka tuntui hyvälle. hän alkoi aukaista vyötäni, ja saikin sen auki. ja farkkuni napin, ja vetskarin. hän veti farkkujani alemmas, aina polviin asti. "hmm, mitähän täältä löytyy?" hän kysyi, ja tunnusteli kädellään haarojani. "se ei oo täällä", hän sanoi vitsillä. "katso lahkeesta". niin hän teki, ja löysi seisokissa olevan elimeni. hän hieroi kädellä boksereitten läpi sitä.

hän veti bokserini alemmas. ja alemmas. Lopulta esityskunnossa oleva elimeni oli vapaa kireistä boksereistani. Hän otti sen suoraan lämpimään suuhun. meinasin jo laueta silloin. hän liikutteli kieltä elimeni päällä joka kutitti ja tuntui hyvälle. lopultakin hän otti elimeni varresta pehmeällä kädellä kiinni, ja alkoi runkata. "onpas se iso!" hän sanoi yllättyneenä.

hän hieroi elintäni ja otti sitä välillä suuhun ja poskeensa. sanoin että olen tulossa! siitä hän vain yltyi, ja niin laukesin. suoraan hänen suuhunsa! orgasmi kutitti munassani, ja meinasin ruveta nauramaan. Häh nuoli ja imi kaiken munani päästä. "mmh, todella hyvää!" hän heitti verkkarin tapaiset housunsa pois, ja näin ne mistä haaveilinkin.

valkoiset stringit, jonka "reunat" olivat punaiset. Huomasin keskellä "love" tekstin kohdalla suurin piirtein jotain märkää. "Haluatko heittää nämä pois?", Henna kysyi. jos saan hampailla? sitä parempi, sanoi Henna, ja iski silmää. Henna nojasi seinään selällään, ja levitti vähän haarojaan. menin polvilleni lattialle, stringien eteen.

Nuolaisin kielelläni niin "kaukaa" kun vain ylsin. pitkän vedon ylös asti. Näin peilistä kuinka Henna sulki silmänsä. Aloin heittää stringejä pois. Ne valahtivat helposti lattialle. näin hänen pillunsa, jossa ei ollut karvoja ollenkaan. Posliini, nam. ajattelin. Olin nähnyt pornoleffoissa että klitorista pitäisi nuolla. hän laittoi kätensä hiuksiini, ja painoi pilluaan vasten. sain levitettyä parilla sormella klitorista esiin raosta. Nuolaisin sitä kielelläni, ja Henna uikahti. nuolin klitorista villisti kielelläni, ja hieroin pikkuisen pillun märkää reikää etusormellani. sanoin Hennalle että menisi istumaan pöntön päälle.

Hän meni, ja nosti jalat kattoon. nuolaisin jälleen hänen klitoristaan. hyväilin jälleen reikää, ja työnsin kaksi sormea märkään reikään. Hän äännähti todella kovasti. aloin sormettaa hitaasti ja nuolin pillua. Se oli hyvän makuinen. Hän sanoi, "työnnä kaksi sormeasi pilluuni!".työnsin hitaasti yhden sormen pilluun. Ja liikuttelin sitä siellä. Työnsin toisenkin. ja pidin sisällä.

nuolin klitorista, ja sormetin hitaasti pyllyyn. Työnsin kieleni syvälle pilluun siitäkös Henna kovasti voihkaisi. Hän sanoi että on tulossa, ja niin hän teki. pillumehut valuivat pillusta ulos, ja minä nuolin niitä. Peräreikä supisteli. hän huohotti todella kovasti. Hän nousi, ja minäkin tein niin. hän huomasi täydessä kunnossa olevan munani, ja kysyi "panettaako?". "vähemmästäkin" vastasin. hän kysyi oliko minulla kumia? ei ollut, eikö ollut Hennallakaan. "no jos sä panet mua, nii et tuu mun sisään?". "ok" vastasin. Henna otti lavuaarista kiinni, ja pyllisti minuun päin. Henna ei ollut neitsyt, joten hän tiesi mitä tehdä.

Hän otti munastani kiinni, ja laittoi sen pillunsuulle. "työnnä kerralla syvälle!!". niin tein, ahh, miten lämmin ja ihana pillu, ajattelin. Pidin munaa sisällä, ja otin molemmat rinnat käsiini aloin naida. ja puristelin rintoja, ja nännejä. Henna alkoi huokailla. tunsin kuinka mahtavasti Hennan pillu jo supisteli silloin kiihdytin tahtia ja nussin niin kovaa kuin pystyin, Henna ulisi ja tarrasi minuun kovalla otteella tärisi voimakkaasti ja huusi, nyt tulee pillu puristui kullini ympärille ja tunsin miten orgasmini alkoi kivekset supistui ja kullista ruiskusi kunnon spermat Hennan pilluun, nussin niin pitkään että kulli veltostui ja spermaa valui pillusta valtavasti.

Henna hermostui kun olin päästänyt sperman pilluun ja huusi, nyt oon vittu sitte tiineinä senkin pojan kloppi, olisit uskonu kun sanoin ettei saa tulla pilluun, runkkasin kulliani ja sain sen kovaksi käänsin Hennan kontalleen eteeni ja nussin raivolla kunnes hän huusi hysteerisenä rajun orgasmin saaneena, painoin vielä niin pitkään että spermaa lensi taas pilluun ja vedin kullin pois roiskien pari kunnon ruikkausta selkään ja vasempaan pakaraan.

Henna rojahti lattialle huokaili ja sanoi, ei se mitään haittaa mulla on kyllä keinot ja annoit kuin aikamies kyrpää, missä olet oppinut tuollaisen panomiehen otteet? Vastasi eli valehtelin nussineeni kolmea aikuista naista mitkä opetti miten rajusti nainen pitää ottaa, Henna hymyili ja sanoi, olet koulun mahtavin panomies vaikka poika olitkin tänne tullessa kyllä sen huomasin ettet ole ennen nussinut.

Saat tulla huomenna meille kotiin tuon kaverin sinne ja saat puhkoa sen immenkalvon, se kun haaveilee tulevansa naiseksi, suostuin ja puimme päälle juuri silloin tuli siivooja ovesta ja tiuski mitäs pennut täällä häipykää, läskäisin lähtiessä sitä perseelle ja sanoin että nussittiin oikei kunnolla ja katso lattiaa siellä on monta lätäkköä spermaa senkin vanha tyhmä akka, häivyttiin nauraen Hennan kanssa.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 19.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 19.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot