SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Unelmat
Laatija Kuuma työpaikka ja kullittaja
Julkaistu 09.09.2017
Teksti

Olen töissä isossa liikkeessä huoltotehtävissä. Joudun työskentelemään kellarista katolle ja kaikkialle muualle, missä on äkillistä huoltotarvetta. Olin monesti tavannut yhden naisen, joka myös oli työssä samassa työpaikassa osastovastaavana. Hän tervehti aina iloisesti hymyillen kun tavattiin mutta ei oltu sen kummemmin tekemisissä.

Valtaosa työpaikallamme on nuoria naisia, ja siis vapaalle miehelle mieluinen paikka jo siksi kun saa ihailla kauniita naisia työn lomassa. Lähes kaikilla naisilla on virkapuku, joka peittää tehokkaasti heidän muotonsa, mutta tämä osastovastaava on kiinnittänyt erityishuomioni, kun hänen muodokasta takamustaan katsoessa näkyy selvästi alushousujen rajat ja se on saanut minut kyllä monesti unelmoimaan millaisia suloja alta löytyykään. Hänellä on myös pystyt suurehkot rinnat mihin huomioni on tietysti myös kiinnittynyt. Onhan toki talossa kasapäin kauneutta, mutta kun tämä yksi saa joka kerta kohdatessa ajatukset pyörähtämään seksiin.

Kerran tuli putkivuoto hälytys, mitä lähdin pikaisesti tarkastamaan. Se paikallistui naisten pukuhuoneeseen, eräs lauhduttimen putkiliitos tihkui ja se liitos oli eräänlaisen kennoston takana, mikä oli ahdas, mutta sinne kuitenkin oli mahduttava töihin. Laitoin oven ulkopuolelle lapun, huoltomies työssä, kuten talon säännöt edellyttävät. Näin varmistetaan, ettei kukaan tule tahtomattaan yllätetyksi pukuhuoneessa.

Olin kennoston takana kun vuoro vaihtui ja nuoria naisia tuli sisään vaihtamaan vaatteitaan, joku sanoi että eihän täällä ketään ole töissä on varmaan kahvilla. Sanoin kuitenkin kohteliaasti, että olen täällä ahtaan kennoston takana, mutta voitte aivan rauhassa olla toimissanne, olen selin sinnepäin ja tietysti jos joku teistä haluaa poistun siksi aikaa kun vaihdatte asunne. No just tämä ihailemani osastovastaava sanoi naurahtaen, ei täällä olla mitään arkajalkoja, vai miten on?

Kukaan ei antanut mitään selvää käskyä poistua, joten jatkoin töitäni. Pudotin yhden työkaluistani ja kun sitä kurotin käteeni, katseeni kääntyi naisiin joista suurin osa oli alusasuissaan. Myös tämä ihastukseni oli aitiopaikalla ja unelmani hänestä osoittautui vääräksi, hän oli paljon kauniimpi kuin osasin kuvitella. Kullissani tapahtui selvästi kovettumista kun nuoret naiset liikuskelivat kuin mannekiinit pukuhuoneessa, oli laihaa ja tukevampaa isoa pientä rintaa mutta yksi oli yli muiden. Jotkut kävivät suihkussa ja tulivat pyyhe ympärillään takaisin ja ehdin nähdä melko monenlaiset rinnat ja posliinit sekä karvapillut.

Koetin tehdä työni rauhassa mutta kullini oli kyllä ihan kovana ja ei helpottanut vaikka huone melko pian tyhjentyikin. Sain homman valmiiksi ja hivuttauduin pois kennon takaa kun kuulin askeleet lähestyvän suihkuhuoneesta, sieltä saapui ihastukseni pyyhe ympärillään. Sulavasti hän istuutui penkille kuivattelemaan. Hän katsoi minua ja hymyili kauniisti saaden minulle hymyn kasvoilleni. Sanoin hänelle, menen pois siksi aikaa kun puet ja kerään työkaluni myöhemmin. Hän katsoi etumustani ja nousi ylös tuli luokseni ja otti kiinni hartioistani ja suuteli suulle.

Olin pudota polvilleni, mutta kun hän puristi kevyesti kulliani housujen päältä, oli kyllä selvää mitä nyt seuraa. Suutelimme lisää ja käteni seikkailivat hänen pyyhkeen verhoamalla vartalollaan. Hän sanoi tule ja ohjasi minua kohti vessaa. Heti sinne päästyämme pyyhe sai pudota lattialle ja olin saada siemensyöksyn kun näin ihanan täyteläisen vartalon, pystyt rinnat, ehkä c-kokoiset, kiinteät pystyt pakarat ja lähes karvaton pillu. Hän nosti paitani pääni yli ja avasi heti housuni ja laski alushousuni kullini ponnahtaessa täydessä seisokissa pystyyn. Pyristelin irti vaateistani ja kun hän istui pytyn kannelle, menin ja levitin hellästi hänen jalkansa paljastaen ihanan kiiltelevän punaisen pillun.

Olin polvillani lattialla ja hyväilin rintoja ja nuolin niitä liikutin kieltäni kohti napaa ja siitä pillulle. Hän hyväili niskaani kun upotin kieleni häpyhuulille ja nuoleskelin kevyesti ja hivelin käsilläni lanteita. Hän siirsi itseään eteenpäin ja pääsin paremmin nuolemaan märkää pillua, ja klitoris oli paisunut ja aina kun kieleni pyörähti siinä hän inahti ja huokaili. Pillu valui melko paljon kirkasta hyvänmakuista nestettä ja hän tarrasi yhä kovempaa päähäni, kun sormeilin ja nuolin ja imin pillua ja klitorista. Hän huokasi minulta tulee aaaaaah ihanaaa. Jatkoin vielä ja orgasmi sai hänet liikuttamaan lanteitaan ja hän piti hiljaista ihanaa voihkinaa kun nautinto sai täyttymyksen.

Hän nojasi minuun ja huokaili aikansa nosti sitten katseensa minuun ja suuteli sanoen, teit minulle ihanaa kiitos. Nousin ylös ja hän otti kullini käteensä vieden sen suuhunsa ja alkoi nuolla ja pyöritteli kielellään terskan alapintaa. Minulla oli muutenkin ollut tulossa jo kun nuolin hänen pilluaan, ja nyt ei tarvittu kauaa kun kullini purkautui hänen suuhunsa, kaikki sperma katosi suun syövereihin ja oli tosi vaikeaa olla päästämättä ääniä kun orgasmi sai pussit tyhjenemään. Hän piti kulliani vielä kielellään hyvänä kunnes se veltostui päästäen sen hellästi suustaan kädellään auttaen, katsoimme toisiamme ja hymyilimme sanattomina.

Nostin hänet ylös, suutelimme ja sain spermaani suuhuni, sanoin olet ollut minun unelmani heti kun sinut näin ensikertaa hymyillessäsi minulle. Hän piteli kiinni minusta ja myönsi myös kiinnostuksensa heränneen melko pian kun hän minua oli nähnyt. Hän paljasti kyselleensä minusta muilta naisilta ja saaneensa tietää että en seurustele kuten ei hänkään, ja siksi hän niin suoraan tilaisuuden tullen oli nyt tilanteeseen tarttunut myöntäen jääneensä tahallaan viivyttelemään, että muut ehtivät lähteä.

Hän huuhteli suunsa ja minä pesaisin kullini lavuaarissa, puin ennen kuin menimme pukuhuoneeseen. Hän sanoi menevänsä uudestaan suihkuun. Sitä ennen vaihdettiin kännykkä numerot ja tietysti nimet tulivat merkittyä muistiin. Sovittiin että voidaan tavata tulevana viikonloppuna lounaan merkeissä, vielä pieni suutelu ja minä keräsin työkalut ja hän meni pesulle. Tästä alkoi unelmani toteutua, ja onneksi minäkin olin ollut hänen haaveensa.

Tavattiin kaupungilla sovitusti ja tarkoitus oli mennä syömään, mutta kun oli niin kovat himot mentiin minun kotiini suoraan. Tämä muodokas osastovastaava otti minulta suihin töissä, ja minä nuolin hänet orgasmiin. Siitä juttumme alkoi.

Nyt oltiin "rauhassa" kotonani melko kiireinen riisuminen, ja hyväiltiin toisiamme kiihkeästi. Hän on niin ihanan muodokas että kulli on pystyssä heti kun häneen kosken, ja pillu on mehevä iso häpyhuulinen. Hän olisi halunnut ottaa suihin, mutta kun viimeksi töissä jäi panematta nyt se sai tapahtua, hivelin isoja rintoja toisen käden hivellessä märkää pillua.

Asetin hänet eteeni selkä seinää vasten nostaen vasemman jalkansa polvitaipeesta ylös, ja hän ohjasi kullini sisäänsä. Pehmeä kostea pillu imi minut helposti sisään, ja hän vaikeroi ja hoki tule kovaa kovaa ihanaa kullia.

Oli täysi työ saada pideltyä hänet pystyssä vaikkakin seinää vasten kun hän alkoi nytkyen saavuttaa orgasmiaan, sain toisella kädelläni hiveltyä klitorista, ja silloin häneltä tuli. Hän tarrasi minuun kovaa ja sätki ja ulvahteli, työnsin kulliani sykkivään pilluun vauhdilla ja pian myös oma orgasmini sai sperman ruiskuamaan pilluun. Valahdimme lattialle täysin voipuneina, spermainen kullini oli vielä jäykkä kun se maiskahtaen lipesi pillusta.

Hän oli hengästynyt mutta sai sanotuksi, hitto ehkäisy unohtui, sanoin ole huoletta minut on steriloitu et sinä raskaaksi tule. Selvästi huojentuneena hän otti poskistani kiinni suuteli ja sanoi, kiitos ettei tullut harmia kun ehdin niin pelästyä.

Kerättiin vaatteet lattialta ja mentiin makuuhuoneeseen, ja hän halusi nyt saada kullini suuhunsa. Yritin sanoa että tuskin se heti seisoo, mutta kulli oli jo imuttavassa suussa. Ei siihen heti jäntevyyttä tullut, mutta kun hän pyöritti kieltään terskani alapinnalla alkoi kulli seistä ja hän imi ja nuoli sitä silmät kiinni.

Seisoin hänen edessään ja tunsin että kohta saan orgasmin, sanoin sen mutta hän imi yhä kovempaa, hiveli käsin kullinvartta ja spermaa ruiskahti hänen suuhunsa. Hän nieli kaiken ja piti kulliani suussaan kunnes se veltostui, polveni olivat kuin keitettyä spagettia ja oli pakko mennä sängylle lepäämään. Hän sanoi että oli ihan pakko päästä imemään kulliani, niin hyvät muistot siitä jäi kun töissä pesuhuoneessa hän sen viimeksi teki.

Olin vähän hämilläni siitä, ja ehkä hän sen aisti koska sanoi, spermasi on niin ihanan makuista sitä täytyy saada maistaa. Muistin hänen pillunsa maun, ja kehaisin että meillä on sitten paljon yhteisiä mieltymyksiä toisissamme.

Otin hänet syliini makaamaan vatsat vastakkain, ja pillu tietysti nuoltavaksi. Hän oli rauhallisesti päälläni kun aloin nuolla ja sormeilla pillua, kun hipaisin aina välillä klitorista lantioon tuli liikettä. Hän vaikeroi ja hieroi pilluaan kasvoihini, ja oli jo niin kiimainen että huokaili ja ynisi.

Kun imin klitoriksen kevyesti suuhuni hän hytkyi ja lantio aaltoili, pillun supistelu tuntui sormessani. Hyväilin hänet hellin kevyin ottein orgasmiin mikä sai hänet ulvahtelemaan, ja hän lysähti rennoksi päälleni vartalon kuitenkin muutaman kerran vielä nytkähtäen.

Kun hän oli levännyt pujahdettiin peiton alle, ja katseltiin toisiamme raukeina. Hän sanoi, olipa onni kun aloin silloin töissä sinusta kyselemään ja sain tietää olevasi vapaa, jotenkin vaistosin että meillä on paljon samoja tarpeita. Vastasin että jos minulta kysytään, olen ollut lähes ensi kerrasta kun töissä sinut näin ihastunut sinuun. Olet kaunis nainen, kiihkeä ja niin jotenkin luonnollinen, että alkumme on sujunut ihanasti.

Haluatko vielä ravintolaan syömään? Hän vastasi myöntävästi, ja sanoi että sittenhän on kiva taas jatkaa jos haluat. Vai että haluanko sanoin, ja nostin hänet syliini kantaen pesuhuoneeseen.

Ravintola iltamme meni mukavasti ja kun lähdettiin pois tämä unelma naiseni joka on Saija, sanoi että olisi huomenna tehtävä tärkeitä töitä jotka eivät voi odottaa, joten hän ehdotti että tulisin työpaikallemme seuraksi seuraavana päivänä joka oli meillä vapaata.

Kun olin saattanut Saijan kotiovelleen, tietysti suudeltiin ja vähän kokeilin kiusallani hameen alta missä oli märät pikkuhousut vastassa, siirryttiin sisälle ja mentiin rappukäytävässä olevaan syvennykseen minne ei ole näkymää alaovelta, eikä muualtakaan jos ei tule ihan perille.

Siirsin lastenrattaat pois tieltämme ja suudeltiin Saijan saadessa nyt sormeni kosteaan pilluunsa, pyörittelin ja kiusasin klitorista Saijan puristellessa pilluaan sormeni ympärillä kun sen taas sisään työnsin. Himot oli niin kovat että käänsin Saijan eteeni nostin hameen ylös pikkuhousut alas, ja laskin omat housuni myös alas ja tunkeuduin kovalla kullillani Saijaan takaa.

Puristelin isoja rintoja mitkä ei tosin olleet paljaana, mutta ei se haitannut kun saimme taas toisemme, hulluahan koko touhu oli koska olis voitu mennä Saijan asuntoon, mutta siinä nyt oltiin sisäkkäin ja nussittiin ihan kuin joskus nuorempana kun olin saatellut tyttöjä kotiin, ja pitihän tietysti silloin vähintäänkin ainakin sormeilla pimujen pilluja portaitten alla tai kellarissa.

Saija inahteli ja pelkäsin että äänet kuuluvat liiaksi, vedin kullin pois menin lattialle makaamaan, Saija otti pikkuhousut kokonaan pois ja istui itsensä kulliini, suutelimme ja näin saimme ääntelymme vähemmäksi.

Saija hieroi pillullaan niin ihanasti, että minulla oli jo pidäteltävä laukeamistani. Sain sormeni ujutettua pillulle ja kun sain kosketuksen klitorikseen, oli se kuin sähköisku Saijalle, hän imi tiukasti kieltäni hypitti lantiotaan ja pillu sykkien sai orgasmin.

Pidin hänestä tiukasti kiinni kun hän tärisi ja sai uusia orgasmeja, kierähdimme ympäri ja painelin nyt kulliani pilluun ja sain itsekin orgasmin, yritin pysyä hiljaa mutta varmaan huokailuni kuuluivat.

Kuulimme kun ulko-ovi aukesi ja ilmeisesti humaltunut seurue kiipesi ylös rappuja, minkä suojissa me oltiin vielä sisäkkäin. Pian kuitenkin hiljeni ja vedin löystyvän kullini Saijan pillusta.

Spermaa valui lattialle kun nostin Saijan ylös ja pyyhkäisin nenäliinalla lattiaa siistimmäksi, emme voineet sille mitään että purskahdimme nauruun, ja se oli niin äänekästä että ylhäällä ovi aukesi ja joku nainen rähisi, taasko ne humalaiset häiriköt mölyää. Oltiin sitten ihan hiljaa ja kuului kun ovi pamahti kiinni, Saija sanoi sen olevan sellanen äkänen naapuri mikä on usein kyttäämässä iltayöstä, kun porukkaa tulee juhlimasta. Siitä ei tarvii välittää.

Saijalla oli pikkuhousut kädessään, ja hän sanoi ettei aio niitä laittaakaan kun on kumminkin otettava heti pois kun menee pesulle.

Olin saanut spermaisen kullini housuihini ja Saija sanoi, mennään ylös pesulle, käveltiin ylös ja taas se nainen oli ovi auki mutta nähdessään meidät nyökkäsi päätään oli hiljaa, ja sitten vain katseli kun mentiin ohi. Saija avasi ovensa ja sisään päästyämme riisuttiin toisemme, nostin Saijan pöydälle levitin reidet nuollen pillua ja spermaisia reisiä.

Saija nautti ja huokaili kun työni edistyi, ei siinä sen kummempaa tapahtunut kunhan kiusoittelin tyydytettyä naista tai niin luulin, kun lopetin Saija sanoi, älä lopeta tekee niin ihanaa.

Sanoin Saijalle mennään sänkyyn, ja hän meni ihanat pakarat keinuen edelläni makuuhuoneeseensa, laskeutui sänkyyn selälleen ja minä menin Saijan päälle kontalleen, aloin nuolla pillua ja Saija otti kullini suuhunsa.

Nuolin häpyhuulia ja levitin koko ihanan pillun auki käsin, ja näin kuinka klitoris oli nyt ihan suojaton kieleni ja sormieni hyväilyille.

Saija ynisi kullini suussaan imutti ja pyöritti kieltään terskan ympäri, en silti päässyt mukaan hommaan ja kullini ei alkanut Saijan sitkeästä yrityksestä huolimatta seistä kunnolla. Sain sanottua Saijalle että taidan olla latauksen tarpeessa, ja jatkoin taas pillun hyväilyä.

Saija oli päästänyt kullini suustaan, käännyin ja painoin pääni Saijan reisien väliin, samalla sain hyväiltyä isoja kiinteitä rintoja joissa nännit olivat kovina. Saija voihki melko äänekkäästi ja jatkoin jonkin aikaa, kun lopetin nuolemisen Saijan älähtäessä, heti lisää, jatkoin toinen käsi rintoja hyväillen ja toisen käden sormin hyväilin pillua ja klitorista mutta pillu sai nyt vain kevyitä kosketuksia.

Saija yritti levittää lisää reisiään kun pyöritin sormellani pientä liikettä klitoriksella, lantio alkoi nytkyä orgasmin tuloa enteillen. Saija voihki, pillu supisteli ja hän sai orgasmin, lantionpohja nytkähteli ja pillu ruikkasi kirkasta nestettä Saijan retkahtaessa veltoksi.

Koitin vielä kevyesti klitorista mutta Saija värähti sanoen, nyt on hyvä en pysty ottamaan enempää hyväilyä, olen niin herkkänä.

Kietouduttiin toisiimme ja kuunneltiin hiljaisuutta, Saija silitti rintakarvojani ja kysyi: oletko pahoillasi kun en saanut sinulle seisokkia? Vastasin ettei kannata turhia murehtia, kyllä se kulli taas toimii kun on levännyt aikansa. Johan olen saanut ennen ravintolaan menoa minun luonani täyden tyydytyksen, ja vielä se rappukäytävä seikkailu.

Et kai sinä ole pahoillasi kun et saanut lisää kullia? Saija vastasi saaneensa kaiken ja ylikin mitä koskaan on edes haaveillut, jatkoi sitten sanoen oliko sinulle outoa kun ruikkasin orgasmissani nesteet? Sanoin etten ole ennen kokenut sellaista, mutta oli kaunista katsoa kun antauduit kokonaan ja laukesit.

Saija sanoi että kun hän hivelee itseään, käy monesti niin että pillusta ruikkaa nestettä ja ensimmäisellä kerralla hän oli luullut kusseensa, kunnes tajusi mistä on kyse. Mentiin pesulle, ja kun oltiin sovittu seuraavan eli jo kuluvan päivän tapaaminen töissä, minun oli aika lähteä käymään kotona, ja nukkua vielä ennen päivän touhuja.

Ravintola iltamme meni mukavasti ja kun lähdettiin pois tämä unelma naiseni joka on Saija, sanoi että olisi huomenna tehtävä tärkeitä töitä jotka eivät voi odottaa, joten hän ehdotti että tulisin työpaikallemme seuraksi seuraavana päivänä joka oli meillä vapaata.

Kun olin saattanut Saijan kotiovelleen, tietysti suudeltiin ja vähän kokeilin kiusallani hameen alta missä oli märät pikkuhousut vastassa, siirryttiin sisälle ja mentiin rappukäytävässä olevaan syvennykseen minne ei ole näkymää alaovelta, eikä muualtakaan jos ei tule ihan perille.

Siirsin lastenrattaat pois tieltämme ja suudeltiin Saijan saadessa nyt sormeni kosteaan pilluunsa, pyörittelin ja kiusasin klitorista Saijan puristellessa pilluaan sormeni ympärillä kun sen taas sisään työnsin. Himot oli niin kovat että käänsin Saijan eteeni nostin hameen ylös pikkuhousut alas, ja laskin omat housuni myös alas ja tunkeuduin kovalla kullillani Saijaan takaa.

Puristelin isoja rintoja mitkä ei tosin olleet paljaana, mutta ei se haitannut kun saimme taas toisemme, hulluahan koko touhu oli koska olis voitu mennä Saijan asuntoon, mutta siinä nyt oltiin sisäkkäin ja nussittiin ihan kuin joskus nuorempana kun olin saatellut tyttöjä kotiin, ja pitihän tietysti silloin vähintäänkin ainakin sormeilla pimujen pilluja portaitten alla tai kellarissa.

Saija inahteli ja pelkäsin että äänet kuuluvat liiaksi, vedin kullin pois menin lattialle makaamaan, Saija otti pikkuhousut kokonaan pois ja istui itsensä kulliini, suutelimme ja näin saimme ääntelymme vähemmäksi.

Saija hieroi pillullaan niin ihanasti, että minulla oli jo pidäteltävä laukeamistani. Sain sormeni ujutettua pillulle ja kun sain kosketuksen klitorikseen, oli se kuin sähköisku Saijalle, hän imi tiukasti kieltäni hypitti lantiotaan ja pillu sykkien sai orgasmin.

Pidin hänestä tiukasti kiinni kun hän tärisi ja sai uusia orgasmeja, kierähdimme ympäri ja painelin nyt kulliani pilluun ja sain itsekin orgasmin, yritin pysyä hiljaa mutta varmaan huokailuni kuuluivat.

Kuulimme kun ulko-ovi aukesi ja ilmeisesti humaltunut seurue kiipesi ylös rappuja, minkä suojissa me oltiin vielä sisäkkäin. Pian kuitenkin hiljeni ja vedin löystyvän kullini Saijan pillusta.

Spermaa valui lattialle kun nostin Saijan ylös ja pyyhkäisin nenäliinalla lattiaa siistimmäksi, emme voineet sille mitään että purskahdimme nauruun, ja se oli niin äänekästä että ylhäällä ovi aukesi ja joku nainen rähisi, taasko ne humalaiset häiriköt mölyää. Oltiin sitten ihan hiljaa ja kuului kun ovi pamahti kiinni, Saija sanoi sen olevan sellanen äkänen naapuri mikä on usein kyttäämässä iltayöstä, kun porukkaa tulee juhlimasta. Siitä ei tarvii välittää.

Saijalla oli pikkuhousut kädessään, ja hän sanoi ettei aio niitä laittaakaan kun on kumminkin otettava heti pois kun menee pesulle.

Olin saanut spermaisen kullini housuihini ja Saija sanoi, mennään ylös pesulle, käveltiin ylös ja taas se nainen oli ovi auki mutta nähdessään meidät nyökkäsi päätään oli hiljaa, ja sitten vain katseli kun mentiin ohi. Saija avasi ovensa ja sisään päästyämme riisuttiin toisemme, nostin Saijan pöydälle levitin reidet nuollen pillua ja spermaisia reisiä.

Saija nautti ja huokaili kun työni edistyi, ei siinä sen kummempaa tapahtunut kunhan kiusoittelin tyydytettyä naista tai niin luulin, kun lopetin Saija sanoi, älä lopeta tekee niin ihanaa.

Sanoin Saijalle mennään sänkyyn, ja hän meni ihanat pakarat keinuen edelläni makuuhuoneeseensa, laskeutui sänkyyn selälleen ja minä menin Saijan päälle kontalleen, aloin nuolla pillua ja Saija otti kullini suuhunsa.

Nuolin häpyhuulia ja levitin koko ihanan pillun auki käsin, ja näin kuinka klitoris oli nyt ihan suojaton kieleni ja sormieni hyväilyille.

Saija ynisi kullini suussaan imutti ja pyöritti kieltään terskan ympäri, en silti päässyt mukaan hommaan ja kullini ei alkanut Saijan sitkeästä yrityksestä huolimatta seistä kunnolla. Sain sanottua Saijalle että taidan olla latauksen tarpeessa, ja jatkoin taas pillun hyväilyä.

Saija oli päästänyt kullini suustaan, käännyin ja painoin pääni Saijan reisien väliin, samalla sain hyväiltyä isoja kiinteitä rintoja joissa nännit olivat kovina. Saija voihki melko äänekkäästi ja jatkoin jonkin aikaa, kun lopetin nuolemisen Saijan älähtäessä, heti lisää, jatkoin toinen käsi rintoja hyväillen ja toisen käden sormin hyväilin pillua ja klitorista mutta pillu sai nyt vain kevyitä kosketuksia.

Saija yritti levittää lisää reisiään kun pyöritin sormellani pientä liikettä klitoriksella, lantio alkoi nytkyä orgasmin tuloa enteillen. Saija voihki, pillu supisteli ja hän sai orgasmin, lantionpohja nytkähteli ja pillu ruikkasi kirkasta nestettä Saijan retkahtaessa veltoksi.

Koitin vielä kevyesti klitorista mutta Saija värähti sanoen, nyt on hyvä en pysty ottamaan enempää hyväilyä, olen niin herkkänä.

Kietouduttiin toisiimme ja kuunneltiin hiljaisuutta, Saija silitti rintakarvojani ja kysyi: oletko pahoillasi kun en saanut sinulle seisokkia? Vastasin ettei kannata turhia murehtia, kyllä se kulli taas toimii kun on levännyt aikansa. Johan olen saanut ennen ravintolaan menoa minun luonani täyden tyydytyksen, ja vielä se rappukäytävä seikkailu.

Et kai sinä ole pahoillasi kun et saanut lisää kullia? Saija vastasi saaneensa kaiken ja ylikin mitä koskaan on edes haaveillut, jatkoi sitten sanoen oliko sinulle outoa kun ruikkasin orgasmissani nesteet? Sanoin etten ole ennen kokenut sellaista, mutta oli kaunista katsoa kun antauduit kokonaan ja laukesit.

Saija sanoi että kun hän hivelee itseään, käy monesti niin että pillusta ruikkaa nestettä ja ensimmäisellä kerralla hän oli luullut kusseensa, kunnes tajusi mistä on kyse. Mentiin pesulle, ja kun oltiin sovittu seuraavan eli jo kuluvan päivän tapaaminen töissä, minun oli aika lähteä käymään kotona, ja nukkua vielä ennen päivän touhuja.

Kun kolmoispanomme oli ohi sovimme että asiat pysyvät meidän kolmen salaisuutena, tosin kysyin ensin Tertulta miten hän suhtautuu tähän, kun on naimisissa.

Terttu hymyili ja sanoi, mieheni pettää minua jatkuvasti eikä koskaan anna minulle mitään, joten voitte olla varmoja että olen tyytyväinen kun otitte minut mukaan rakasteluun.

Tuleeko tästä nyt teidän välillenne ongelma kun sekosin suhteeseenne? Saija sanoi, minä ainakin olen valmis ottamaan uudestaan, jos se teille sopii.

Minä vastasin myöntävästi, samoin Terttu ja sovittiin ettei aikailla vaan tavataan illalla minun asunnollani.

Saija ja Terttu tulivat illalla luokseni riisuttiin ja mentiin heti sänkyyn, molemmat naiset hyväilivät minua käsin ja huulin, olin hetkessä kulli pystyssä.

Terttu sanoi Saijalle, "sinä ensin". Saija nousi päälleni ja otti kullin sisälleen, se meni tottuneesti pilluun Saijan painautuessa pohjia myöten.

Terttu hyväili Saijan isoja rintoja kun Saija alkoi nostella vaativasti, mutta hitaan nautinnollisesti itseään kulliini seivästyneenä.

Sanoin Tertulle, tule kasvoilleni että pääsen maistamaan pilluasi, Terttu laski pillunsa kasvoilleni ja aloin lipoa kielelläni limaista pillua.

Saija hyppi ja kirnusi kullillani pilluaan, Terttu huokaili ja nautti kun kieleni lipsutti häpyhuulia ja klitorista.

Saija äänteli ja painoi nopeaan tahtiin itseään minua vasten, oli selvästi saamassa orgasmin, kun Terttu vielä sormeili Saijan klitorista tuli Saija ulvahtaen huipulle ja tärisi voihki kierähti pois päältäni.

Nuolin Terttua imien klitorista ja hän oli ihan valmiina laukeamaan, jatkoin hetken Tertun vatkatessa limaista pilluaan kieleeni, ja silloin Terttu sai.

Pillu ja lantionpohja supistelivat rytmikkäästi, kun Terttu nautti orgasmista voihkien.

Saija oli tilanteen tasalla kortsu valmiina, kun Terttu lysähti viereeni pujotti Saija kulliini kumin ja auttoi Tertun polvileen eteeni, Tunkeuduin kerralla pohjaan Tertun tiukkaan pilluun ja puskin kuin kani nauttien pillun puristuksesta.

Painoin silmät ummessa Tertun lanteita puristaen itseni säälimättä pohjaan, Terttu nytkähti ja ulisi kun vauhti kiihtyi.

Terttu tuli toistamiseen huipulle, ja minä karjuen laukesin sperman ruiskutessa kortsuun, painelin tärisevää naista niin kauan kunnes kullini veltostui ja valahti pillusta.

Saija sanoi, Ihanaa katsoa miten saitte yhteisen orgasmin, kuin olisi pornoelokuvaa katsellut, niissä kun useimmiten tullaan yhtaikaa.

Leipäiltiin raukeina nainen molemmin puolin lämpimänä kyljissäni, Saija puristeli kulliani ja veteli esinahkaa toiveikkaana saada kulliini eloa.

Melko kauan meni ennen kuin kulli alkoi kovettua, ja kun Saija sai sen jäykäksi oli se taas hänen pillussaan.

Saija komensi Tertun hyväilemään klitoristaan, ja Terttu oli heti valmis. Saija pyöritti lanteitaan ja puristeli pillunsa lihaksilla kulliani, kun hitaasti nosti ja laski itseään.

Saija laski itsensä takanojaan asentoon ja Terttu meni nuolemaan Saijan klitorista, tertun hiukset kutittivat kun ne Saijan pumpatessa liukuivat haroissani.

Se sai jotenkin ihmeen hyvän tunteen lantiooni, ja paine palleissa tuntui jo pitelemättömältä.

Kullini ruiski spermat Saija pilluun, ja lipsahti pois sperman vielä roiskuen Tertun kasvoille.

Terttu levitti Saijan jalkoja, nuoli vimmatusti pillua minun katsoessani kun Saija tuli lantio hyppien orgasmiin.

Terttu työnteli sormia pilluun ja nuoli, kunnes Saija kierähti kyljelleen haukkoen henkeään.

kun oltiin tasaannuttu oli pesun aika, ja Tertun oli mentävä sen jälkeen kotiinsa.

Ei sovittu mitään jatkoja, vaan jätettiin hyvästit Tertulle ja Saija jäi luokseni yöksi.

Loikoiltiin sängyssä ja puhuttiin asiat halki kaikesta tapahtuneesta, minua kiinnosti oliko Saijalla aiemmin kokemusta toisen naisen kanssa rakastelusta, mutta hän ei halunnut sanoa.

Kuitenkin Saija teki selväksi että hän haluaa olla minun kanssani, ja jos joskus terttu on mukana se hänelle sopii, mutta mieluummin oltaisiin kahden.

Sanoin että olet todellinen unelma nainen, ja kietouduttiin toisiimme ja nukuttiin aamuun asti.

Elettiin taas tavallista työpäivää ja minä sain mennä ympäri taloa pienten huoltojen teossa, sain siinä kutsun toimistohuoneeseen minne pääsinkin melko pian. Se oli Tertun huone jossa hän oli odottamassa minua pöytään tulleen vian vuoksi, sitä kun ei saanut nostettua moottorin avulla niin kuin aiemmin.

Moikattiin ja aloin tutkia pöydän alla mekanismia, Terttu istui yllättäen tuolilleen ja sulki pääsyni pois pöydän alta. Hän nosti hameensa lanteille ja venytti pikkuhousuja alkaen lipsuttaa pilluaan sormillaan, katsoin ja kiihotuin. Sanoin Tertulle, jos joku tulee ja näkee, mutta hän jatkoi pillunsa hivelyä ja minä pääsin nuolemaan jo kostunutta lemmenluolaa.

Terttu siirtyi tuolin etureunaan mistä pääsin helpommin hyväilemään vaikeroivaa kiimaista naista, nuolin klitorista ja laitoin kaksi sormea kireään pilluun runkaten rytmikkäästi. Työnsin Tertun tuoleineen taaksepäin ja pääsin ylös riisumaan housuni, kulli pystyssä ja Terttu pillu valmiina ottamaan sen sisäänsä.

Nostin hänet ylös ja pullautin rinnat esiin puseron ja liivien alta, ne eivät ole mitkään herkku rinnat, mutta minkäs nainen rinnoilleen voi. Nuolin teräväkärkisiä rintoja ja lipsuttelin pillua Tertun runkatessa kulliani, olin melko kiimassa kun aloin pystyssä ollessamme työntyä edestäpäin Tertun tiukkaan pilluun. Ensin vastus oli liikaa, mutta kun Terttu piti kullistani kiinni saatiin se sisälle pilluun, hän piti niskani takaa kiinni ja minä nostin Tertun oikean jalan ylös päästen työntelemään kunnolla häneen.

Terttu heitteli päätään taaksepäin ja pillu puristi ihanasti kulliani kun häntä panin, Terttu voihki ja sai orgasmin. Jatkoin sykkivän pillun nussimista ja tuntui ettei Tertun orgasmi lakannut ollenkaan, hän vaikeroi kokoajan äänekkäämmin ja kullini sai sellaista puristusta ettei mennyt kauaa kun murahtaen laukesin sperman purkautuessa pilluun. Nypytin kulliani kunnes se alkoi veltostua ja tuli pois pillusta, spermaa valui pitkin Tertun reisiä kun hän veti pikkuhousunsa pois.

Hän tuli kiinni minuun suuteli ja kujersi, olet ihana mies, kiimainen ja tyydytät naisen nuollen ja annat nauttia pitkään suuresta kullistasi, en ole koskaan saanut niin rajuja orgasmeita kuin sinun kanssasi saan. Olin otettu kun minua kehuttiin, ja kiitin kun minut kutsuttiin pöytä hommiin, tosin se on vielä korjaamatta. Terttu sanoi menevänsä vessaan siistiytymään, ja minäkin kävin kullin pesulla ennen pöydän korjausta. Kun tulin vessasta Saija tuli toimistostaan ja hymyili minulle, kysyen minne olen menossa?

Vastasin Tertun tarvitsevan apua työpöydän korjaukseen, jolloin Saija huomasi housujeni lahkeessa pitkän sperma vanan sanoen, vitut sun kanssasi ja pöytähomminesi. Tuletko mun toimistoon hetkeksi, mentiin sisälle ja Saija lukitsi oven nosti hameensa laski pikkuhousut ja levitti pilluaan.

Katso nyt pukki mitä jäät vaille kun menet nussimaan muita naisia, minä olin häpeissäni kun kysyin onko nyt kaikki loppu. Saija piti pilluaan levällään ja sanoi, vai vielä loppu pitäisi olla, nyt saat kyllä tyydyttää minutkin kun himokas kerran olet aina minuun ollut. Nostin Saijan työpöydälleen ja riuhtaisin pikkuhousut pois runkaten jo kostunutta pillua sormilla, hän voihki ja kirosi minulle kun olin pettänyt hänet.

Hivelin lisää, ja Saija oli pillu valuvana perseen pyöriessä sormien tahdittamana. Klitoriksen koskettelu sai Saijan hytkymään ja voihikimaan, pillussa näkyi supistelua kun jatkoin sormeilua. Hivelin klitorista kevyellä pyörittävällä sormitekniikalla, se sai Saijan purkautumaan ulvahdellen perse hyppien osan papereista pudotessa pöydältä. Laskin housuni ja runkkasin kulliani melko pitkään, saaden sen seisomaan valmiina panoon, Saija huomasi että aion työntyä pilluun ja laskeutui alas sanoen, luuletko saavasi pillua.

En jäänyt kuuntelemaan, vaan käänsin Saijan vatsalleen pöytää vasten ja kulli pilluun pohjaa myöten, löysimme yhteisen rytmin ja kestimme pitkään ennen kuin alkoi tuntua kuumotusta lantiossa. Saijakin oli taas tulossa, ja pakaroita puristaen purkauduin Saijan pilluun mikä oli taas muutamaa työntöä vailla ennen laukeamista.

Saija ulisi pitkään ja työntyi minua vasten vaativasti perseellään, rauhoituimme ja nostin Saijan syliini suudellen pitkään kielten pyöriessä vastakkain. Hän katsoi minua raukeana sanoen, en minä sinusta luovu vaikka oletkin tilaisuuden tullen näköjään nussimassa muitakin.

Kerroin tapahtumista Tertun kanssa, ja Saija sanoi ymmärtävänsä asiat. Sovittiin Saijan kanssa että otetaan asiat puheeksi Tertun kanssa, koska hän on naimisissa ja miehensä ei varmaan olisi innoissaan jos tietäisi että vaimonsa saa nykyään kullia mielin määrin, vaikkakin itse jättää Tertun ilman kullia.

Uusi siistiytyminen vessassa, ja Tertun pöydän kimppuun. Hän oli ihmetellyt mihin katosin kun viivyin, ajatellen minun menneen hakemaan jotain tarvikkeita. Sanoin hänelle Saijalla ja minulla olevan asiaa, ja heti kun kaikille sopii tavataan minun asunnollani ja puhutaan kaikki selväksi, Terttu katsoi minua vakavan näköisenä ja oli pitkään vaiti kunnes sai sanottua, tavataan vaan, mutta tuntuu jotenkin ettei ole mitään hyvää tiedossa.

Sanoin ettei murehdita sitä, vaan pöytä kuntoon ja pääset jatkamaan töitäsi, sain homman melko pian tehtyä ja sanoin että mennään Saijan luo sopimaan koska kokoonnutaan luokseni. Saija oli toimistossaan kun menimme sisään ja sanoi Tertulle, tiedän että nussitte tänään enkä ole siitä vihainen, mutta on parempi ettei jatketa salassa vaan sovitaan reilusti asiat, minä kun olen halukas syventämään suhdettani, ja sinä taas olet naimisissa vaikket kullia kotonasi saakaan.

Sanoin naisille että otetaan rauhallisesti ja annetaan jokaisen sanoa oma mielipide kun tavataan luonani. Sovittiin seuraavan päivän illaksi tapaaminen ja otin molemmat naiset puristukseeni, puristelin molempien pakaroita ja sanoin lähtiessäni, huomiseen herkkuperseet.

Työkaveri oli jo parivuotta keimaillu ja ehdotellu kaikkea mitä haluais mun kanssa tehdä,kun oltiin ylitöissä ja tiesin talon olevan tyhjä päätin iskeä kiinni,kävelin sen huoneeseen otin kyrpäni esiin ja sanoin nyt narttu on pillus kovilla.

Se säikähti ja alkoi selitellä ettei muuta kuin leikkiähän vaan,mutta riisuin sen ja työnsin työpöydälle makaamaan levitin jalat ja aloin nuolla pillua ja roplasin rintoja,pillu oli heti ihan märkä ja valmis ottamaan kullin sisään,runkkasin sormilla kunnes hän alkoi olla valmis lopetin ja jäin vain katselemaan kyrpä pystyssä kun hän heilutti persettään ja aneli saada kullia.

Vein terskan häpyhuulien väliin mutten työntynyt sisään vaan annoin hänen kerjätä kunnes alkoi jo huutaa,heti kyrpää et enää kiusaa anna tulla sitä kankeas työnsin vähitellen sisään ja jäin paikoilleen hän vemppasi itseään ja yritti saada mulkkuni hankaamaan pilluaan,kysyin onko sulla oikeen aikomus nussia vai kiusaatko vaan.

Hän veti minut päälleen ja paineli pakaroistani saaden jo pientä liikettä aikaan,sanoin etten viitsi kiusata enää ja aloin työnnellä kunnolla hänen ulvoessaan niin että toimisto raikui,klitoriksen näpäyttely teki hänet ihan sekaiseksi ja perse tärisi vittu pumppasi ja tunsin supistelut kun hänen orgasminsa alkoi.

Kovaa huutoa ja reuhtomista kunnes hän valahti rennoksi ja huohotti silmät kiinni,vetäydyin pois jalkojen välistä ja käänsin hänet nojaamaan työpöytään tunkeutuen heti kyrvälläni turpeaan pilluun,vaikka teki hyvää en päässyt sen paremmin kiihdyksiin ja tunnelmani jotenkin latistui,vedin puolivelton kyrpäni pois hänestä ja sanoin etten saa kanssasi tyydytystä.

Hän kääntyi ja koetti runkata kyrpääni mutta se vain veltostui,ei siinä mikään auttanut ja hän purskahti itkuun vaikeroiden ettei siis tunnu miltään vaikka saat minut kiimaisena ja halukkaana,sanoin etten taida olla sinulle kuitenkaan se oikea vaan olet kiusannut minua pitkään ja nyt tajuan ettei meidän olisi edes kannattanut alkaa tähän.

Jos mä otan sulta suuhun ja voit saada sitte itses kiimaan,tai onko sulla jokin toive mitä haluat mun tekevän,en saanut mitään vastausta mutta hän tuli ja polvistui nuolemaan kyrpää palleja ja puristeli pakaroista,alkoi tuntua ihan hyvältä ja kyrpäkin oli kivikovana,sanoin nouse ja heti kun hän pääsi seisaalleen painoin hänet seinää vasten ja levitin hänen jalkansa painaen kyrpäni rajulla työnnöllä pilluun edestäpäin.

Hän oli taas mukana täysillä lirkutti kiimassa miten tulee ihan kohta ja niinhän se orgasmi taas hänelle tulikin,hän jännittyi ja puhisi pillu supisteli kunnes hän oli saanut täyden nautinnon,ei taaskaan oikeen mitään todellista himoa mikä olisi saanut minut laukeamaan,mutta ajattelin nussia kuitenkin vielä kerran jos sitten ei pelaa lähden lätkimään.

Nostin hänet syliini ja painoin kyrpää pilluun,hypitin häntä varmaan kymmenen minuuttia ja tuntui aika väkinäiseltä,rynkytin lisää ja lopulta sainkin orgasmin,vedin kyrpäni ennen siemensyöksyä ulos pillusta ja annoin sperman lentää hänen perseensä alta seinään.

Laskin hänet alas ja sanoin,nyt sai mut tulemaan mutta kyllä se oli pakkopano eikä mikään toiveitten rakastelu en halunnut tulla sinuun vaan sperma valuu tossa seinällä ja osa on lattialla,hän oli onnettoman näköinen sanoi ettei kai sitte kannata kun sä et musta saa mitään irti,sanoin sen olleen pettymys kun olin ollut siinä luulossa että olemme molemmat ihan kiimassa ja saamme nauttia toisistamme.

Keräsin vaatteeni ja sanoin ettei vastaisuudessa kannata härnätä kun en sua kuitenkaan halua,tää nyt oli mulle pakkopano eikä se merkitse mitään,sulle tuli varmaan ihan hyvä nautinto vai mitä? No kyllä mä laukesin tosi ihanasti ja toi sun kulli täytti mut enemmän kuin koskaan ennen olen kokenut,isoin kulli kautta aikojen.

Se sano ettei oo mitään tautia eikä tuu paksuks kun on kierukka,jätin sen huoneeseensa ja menin suihkuun,kuulin kun hän tuli sinne myös ja sanoi jos me kuitenkin voidaan joskus taas olla kun pillu huutaa sun kullias vieläkin,suljin suihkun ja aloin kuivatella katsellen kun hän pesi itseään,puin päälleni kysyin oletko kyytiä vailla himaasi?

Hän sanoi tulleensa autolla mutta pyysi luokseen viettämään iltaa,ei uponnut ja olin niin pettynyt että tiuskaisin pakkopano olit ja siihen tää kaikki loppui,mä meen menojani ja tee sä mitä lystäät,hän oli kyyneleet silmissään kun katsoin ovelta taakseni ennenkuin asteli lukitsemaan toimistohuoneeni ja häivyin.

Näin surkeaa kokemusta ei oo koskaan ennen ollu kenenkään kanssa paitsi ulkomailla rampatessa kun panin kännissä löysävittuista huoraa ja runttasin lähes tuntematta mitään spermat kortsuun,jätin muuten vaan muutaman kolikon kun häivyn ja hän heitti ne perääni portaikkoon.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot