SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Vaaleaa ja tummaa
Laatija Naisilleni kullia
Julkaistu 04.05.2016
Teksti

Olin polvillani lattialla yksityisessä uimahallin pukuhuoneessa ja hyväilin rintoja ja nuolin niitä liikutin kieltäni kohti napaa ja siitä pilluun,Katja hyväili niskaani kun upotin kieleni häpyhuulille ja nuoleskelin kevyesti ja hivelin käsilläni lanteita. Hän siirsi itseään eteenpäin ja pääsin paremmin nuolemaan märkää pillua, klitoris oli paisunut ja aina kun kieleni pyörähti siinä Katja inahti ja huokaili. Pillu valui melko paljon kirkasta hyvänmakuista nestettä Katja tarrasi yhä kovempaa päähäni, kun sormeilin nuolin ja imin pillua ja nuolin klitorista.

Katja huokasi "minulta tulee", Jatkoin vielä ja orgasmi sai hänet liikuttamaan lanteitaan ja hän piti melkoista puhinaa kun nautinto sai täyttymyksen.

Katja nojasi minuun ja huokaili raukeana aikansa, nosti sitten katseensa minuun ja suuteli sanoen, teit minulle ihanaa kiitos.

Nousin ylös ja Katja otti kullistani kiinni vieden sen suuhunsa ja alkoi nuolla ja pyöritteli kielellään terskan alapintaa. Minulla oli kova kiima jo kun nuolin hänen pilluaan, ja nyt ei tarvittu kun kunnon imut ja nuoleminen ja spermani purkautui hänen suuhunsa, kaikki sperma katosi suun syövereihin ja oli vaikeaa olla päästämättä huutoa kun orgasmi tuli.

Katja piti kulliani vielä kielellään hyvänä palleja hivellen kunnes kulli veltostui päästäen sen hellästi suustaan kädellään auttaen, katsoimme toisiamme ja hymyilimme.

Nostin hänet ylös, suutelimme ja sain sperman makua suuhuni, sanoin olet ollut minun unelmani heti kun tavattiin ensi kerran täällä uimahallissa, huomasin heti sinun seksikkään siron vartalosi ja hymyilit kauniisti kun katseemme kohtasivat.

Katja piti kiinni minusta ja myönsi myös kiinnostuksensa heränneen kun hän minua oli nähnyt, oli katsonut lihaksikasta vartaloani ja huomannut miten kullini oli pulleana uimahousuissa paljon isomman näköisenä kuin muilla miehillä hallissa.

Katja paljasti myös kyselleensä minusta tutuilta naisilta hallissa ja saaneensa tietää että en seurustele kuten ei hänkään, ja siksi Katja niin suoraan tilaisuuden tullen oli nyt tilanteeseen tarttunut kun olimme jutellessa sopineet yhteisen yksityisen pukuhuoneen käytöstä.

Katja sanoi menevänsä uudestaan suihkuun, ihanan näköinen perse tärähteli kun hän käveli suihkuhuoneeseen, olin taas niin himoa täynnä ja menin Katjaan kiinni hivellen pillua kunnes se oli valmis ottamaan kullini sisään.

Kullini oli Katjan kädessä ja hän veteli sitä saaden minut värisemään nautinnosta, painoin Katjan selkää seinää vasten ja työnsin kovan kullini pilluun edestä päin alkaen nussia rajusti, Nostin Katjan polvitaipeista niin että hän oli kullini ja käsieni varassa.

Katja suuteli ja huokaili kun työnnyin pillun pohjaan, Kyrpäni venytti Katjan pillun äärimmilleen ja hän ulvoi "tulee ihanaa tulee", pillu supisteli ja tunsin kuinka kuumotus levisi lantiooni palleihini ja kullistani purkautui spermaa Katjan pilluun,työntelin kunnes kulli oli ruiskuttanut koko sen lastin Katjan pilluun.

Hän oli aivan sekaisin orgasmin tuottamasta nautinnosta ja hoki "ihana mies valtava kyrpä täytät minut kokonaan pysy sisälläni", olimme pitkään sisäkkäin kunnes veltto kullini valahti pois pillusta ja spermaa valui Katjan pillusta ensin norona sitten tippuen venyvinä lima nauhoina.

Laskin Katjan alas ja menimme pukuhuoneen penkille toisiimme nojaten, Katja sanoi ettei uinnillesi jää enää aikaa kun halli suljetaan kohta mutta se ei kai haittaa, annoit ihanan nautinnon eikä ole väliä vaikka spermat tulikin sisääni koska minulla on varmat päivät!

Hätkähdin ja Katja nauroi, älä nyt luule minua tyhmäksi olen hedelmätön eikä ole pelkoa tiineiksi tulosta kiusasin vain sinua panosonni.

Katja alkoi hivellä taas kulliani ja sai sen helposti erektioon, hän nousi ja istui heti syliini asetti kullini pilluunsa ja ratsasti olkapäistäni kiinni pitäen päätään sivuttain heitellen, ihana katsoa kuinka Katja sai nautintoa isosta kullistani.

Ovelta kuului rapinaa ja sisään astui mustaihoinen nainen siivoojan kamppeet päällään, hän jäi tuijottamaan meitä ja veti oven kiinni,Katja ei edes huomannut hänen tuloaan vaan ratsasti kiimaisena ja oli tulossa huipulle.

Siivooja nosti hameensa, ei pikkuhousuja vei kätensä karvattomaan pilluunsa ja hiveli itseään estoitta,

minä nostelin Katjaa kunnes hän laukesi voihkien ja jäi paikoilleen kasvot rintaani vasten,Katja havahtui kun siivooja äänteli pilluaan hivellen ja sanoi mitä ihmettä toi tekee täällä.

Sanoin rauhoitu ei se mitään haittaa ja Katja istui viereeni, tumma nainen tuijotti kovaa pystyssä ylväänä sykkivää kulliani ja tuli eteeni, Katja kivahti häivy muija mutta tuo nainen tunki syliini seivästi itsensä kulliini ja hyppi hurmiossa, en välittänyt vaikkei ollut kortsua mustan pimun pillu teki tosi hyvää ja tunsin sen kouristelevan naisen orgasmin tullessa.

Nostin naisen ylös ja käänsin eteeni työnsin kullini takaapäin häneen, pumppasin rajusti kunnes sain mahtavan orgasmin ja vedin nopeasti kullini pois pillusta ruiskien nesteeni hänen selkäänsä ja pakaroille, nainen vaipui lattialle kyljelleen pillu rivosti avoinna ja haukkoi henkeään.

Katja sanoi ettei olisi ikinä kuvitellut minun panevan ketä tahansa tänne tulijaa ja oli ärtynyt kun en ollut välittänyt edes ehkäisystä,hän sanoi "taidat ollakin oikea huorapukki eikä meidän kannata toisten enää olla yhdynnässä, nussi tuota mustaa lutkaa niin paljon kuin lystäät, minä lähden".

Katja meni kiukkuisesti pois ja siivooja oli kääntynyt selälleen lattialla, runkkasin kiivaasti kulliani kunnes se taas oli pystyssä ja menin naisen päälle työntyen pilluun rajusti, nostin jalat olkapäilleni ja rytyytin pitkään ja hivelin klitorista.

Nainen oli tulossa huipulle ja nopeutin tahtia, hän ulvahteli orgasmin saadessaan ja pillunsa supistelu sai minutkin laukeamaan tuohon eksoottiseen luolaansa, rynkytin loppuun asti ja päästin sperman pilluun.

Nainen nousi ja lähti sanomatta sanaakaan, Katja tuli kohta takaisin rauhoittuneena ja sanoi, "kuule olin niin nautinnosta sekaisin että näin näyn jossa mustaihoinen muija tuli ja nussi sinun kanssasi".

Kun huomasin hänen olevan tosissaan sanoin nauraen johan jutun murjasit, että vielä musta muija nussimassa, syleilimme ja sanoin että niinhän täällä oikeasti olikin se musta muija, mutta Katja suuteli ja sanoi oli niin tai näin haluan kulliasi lisää vaikka tarvitsisi jonottaa vuoroani.

Nauroimme ja tapailimme rakastellen kerran parikin viikossa siellä uimapaikan yksityispukuhuoneessa ja vessassa, panin kyllä myös monesti uudestaan sitä tummaa naista kun Katja ei ollut päässyt tulemaan uinti vuorollemme ja siivoja tuli taas sopivasti kun olin alastomana pukuhuoneessa.

Nussin hänelle aina vähintään kolme orgasmia ja päästin aina sperman pilluunsa, hän imi kulliani lopuksi niin taidolla että pussit oli tyhjänä varmaan seuraavanakin päivänä, oletan hänen olevan kolmissa kymmenissä todella kaunis ja tiukkapilluinen taitava rakastelemaan, hän ei puhu suomea.

Katjalle en tietenkään mitään mustasta naisesta kertonut kun nussimme taas seuraavalla viikolla Katjan kanssa samassa jo tutussa pukuhuoneessa.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 19.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaa

Klikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 19.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot