SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Vaimon pikkusisko
Laatija Hiihtolenkki ja panoa
Julkaistu 24.09.2016
Teksti

Vaimon nuorempi sisko oli tullut hiihtolomallaan meille, kun ilma oli kaunis lähdettiin kolmistaan hiihtolenkille. Alkuun mentiin porukalla mutta mieleni teki ottaa kovempi tahti ja sanoin naisille että pitäkää te oma hiihtovauhti minä menen lujempaa ja painun sitten kotiin suihkuun.

Sivakoin n. 12km ja olin jo päässyt tavoitteeseeni ja menin kotiin hikisenä, suihkuun heti kun sain kamat paikoilleen ja vaatteet kuivumaan odottamaan pesua. Nautin suihkusta ja sain pestyä menin juomaan lämmintä mehua pyyhe lanteillani kun ovikello soi, menin ovelle siellä oli vaimon sisko joka sanoi että vaimoni halusi pitemmälle lenkille ja kun tapasimme hänen työkaverinsa he lähtivät hiihtämään kahdestaan sen lenkin.

Itse en viitsinyt niin pitkälle spurtille lähteä kun on niin vähän tullut tälle talvelle kilometrejä että voi paikat kipeytyä liikaa jos haukkaa liian ison palan kerralla. Hän sanoi menevänsä suihkuun ja kävi vierashuoneessa oli kietoutuneena kylpytakkiin kun meni ohitseni kylppäriin hymyillen ja katsahtaen karvaista rintaani. Vaikka hän oli hikinen ja hiukset sekaisin huomasin että mieleeni tuli miltä hän näyttäisi alasti, no pois sellainen mielestä ajattelin.

kun suihkun ääni lakkasi oli pitkään hiljaista kunnes hän huusi minulle vilvoitteluhuoneesta, viitsitkö tulla katsomaan kun on selässä kipeäntuntuinen kohta ja en nää peilistä mikä siinä on. Menin hänen luokseen ja hänellä oli pyyhe vyötäisillään mutta ylävartalo paljaana, hän oli selin minuun ja sanoi sattuu niin vietävästi siihen lapaluiden väliin.

Katsoin ja sanoin että ilmeisesti rintaliivien kiinnitys oli tehnyt punoittavan painuman ihoon. Sanoin hänelle että voin laittaa rasvaa siihen, ja kun et laita liivejä niin kyllä se varmaan helpottaa. Hain aloevera -voidetta ja sivelin sitä kipeään kohtaan.

Katsoin kuinka sileä iho hänellä on ja jäin huomaamattani aika pitkäksi aikaa levittämään voidetta, havahduin ja sanoin okei kyllä se varmaan helpottaa. Hän kääntyi ja sydämeni pomppi kun katseeni kiinnittyi hänen kauniisiin rintoihinsa, kullini alkoi seistä ja se kyllä näkyi kun pyyhe lanteillani kohosi.

Hän kiitti minua avusta ja olin lähdössä viemään voidetta pois kun hän avasi pyyhkeensä ja paljasti sirosti parturoidun pillunsa minulle, hän työnsi kätensä pyyhkeeni alle ja tarttui kovaan kulliini sanoen, en ole saanut pitkään aikaan miestä ja tekee mieli. Sanoin hätäisesti, eihän me kun olet vaimoni sisko mutta hän vatkasi jo kulliani ja polvistui otti sen suuhunsa ja pudotti pyyhkeeni pois.

Suljin silmäni ja pidin hänen olkapäistään kiinni kun kullini sai hyväilyä, hän päästi sen suustaan ja kääntyi pöytätasoa vasten levitti jalkansa ja sanoi tule. Menin kiinni häneen ja sormeilin märkää pillua ja hivelin rintoja, työnsin kullini hänen jalkojensa väliin ja nytkytin edestakaisin pillunliman kastellessa kullinvarren, hivelin klitorista ja hän ohjasi kullini häpyhuulilleen ja työnnyin sisälle.

Hän pyllisti enemmän laskiessaan rintansa pöytätasolle voihki ja aneli työntymään nopeammin, kiihdytin tahtia ja teki niin hyvää että oli jo pidäteltävä ettei laukea heti. hän levitti lisää jalkojaan ja painoin pillunpohjaan hänen inahtaessaan aina kun sinne ylsin. hän ynisi ja puhkui, vielä vähän ja tulee, perse painui kovaa vasten minua kun hän sai orgasmin ja aneli huohottaen lisää ihanaa kullia anna lisää.

Hänen orgasminsa jatkui pitkään ja itseltänikin alkoi olla orgasmi tulossa, sanoin hätäisesti ettei ole ehkäisyä mutta hän huohotti ja painui vain minua vasten ja silloin sain hurjan loppukirin otettuani orgasmin.

Vedin kullini pois pillusta mutta osa spermasta oli jo pillussa ja monta ruikkausta lensi vielä hänen selkäänsä ja pakaroille. hän sanoi turhaan vedit pois käytän pillereitä, puskin vielä seisovan kullini pilluun takaisin ja nytkytin kunnes se veltostui. Olin ihan pyörällä päästäni ja kun hän nousi ja sanoi kiitos kun annoit minulle mitä tarvitsin minä vastasin , ilohan se minulle oli. Kuitenkin minua painoi ajatus kun olin pettänyt vaimoani, ja sanoin että minun on pakko kertoa kaikki mitä tapahtui.

Hän rauhoitteli ja sanoi, luuletko ettei hän tiedä? Olin ihan hämilläni, hän kertoi että ennen kuin olimme vaimoni kanssa avoliittoon menneet he nuorina naisina usein olivat saaneet puutteensa helpottamaan lainaamalla miesystäviään toisilleen tarpeen tullen yhdessä sopien. Änkytin siis tarkoitat että hän lupasi minut vai?Kyllä me niin sovimme ja uskon ettei tämä ole mikään maanpetos, rauhoitu ja ole kuin et olisikaan.

Ristiriitaiset ajatukset mielessäni menin pesemään kullini ja sai hänet seurakseni, hän otti ohjat käsiinsä ja huuhteli kullini ja levitti jalkansa spermaa näkyi sisäreisillä ja pillunhuulilla kun hän ne sormin levitti. Vesi vei sperman mennessään kuivasimme ja hän puki jalkaansa ihanat valkoiset tangamalliset pikkuhousut, olen ihan villinä valkoisiin pikkuhousuihin ja kullini kovettui kun katsoin häntä. Nostin hänet pöytätasolle istumaan ja vedin pikkuhousut sivuun ja lipsutin pillua mikä kastui nopeasti ja olihan se tietysti vielä sisältä spermainen.

Hivelin rintoja ja klitorista ja painoin kullini sisään pilluun, hän tarttui niskani takaa kiinni ja nosti jalkapohjat pöytätasolle. Aaaah miten hyvältä tuntui työnnellä kullia häneen, nuolin hänen kaulaansa ja puskin minkä pystyin, klitoriksen hyväily sai hänet ääntelemään kovaa ja lipsutin sitä hellästi kunnes hän taas laukesi huutaen ja päästi niskastani otteensa laski itsensä selälleen ja työntyi vastaan ihanalla pillullaan. Vaikka kuinka työntelin en saanut orgasmia vaan jouduin nolona sanomaan ettei tule toistamiseen.

Vedin kullini mikä oli veltostunut pois pillusta, hän nousi ja sanoi mene makaamaan tasolle. Menin suljin silmäni ja hän alkoi hivellä palleja ja nuoli samalla terskaani, alkoi tuntumaan hyvältä kulli seisoi taas kovana kun hän imutti ja nuoli terskaani kieltään pyörittäen sen ympäri. Kun hän alkoi nuolla terskan alapuolta ja puristeli kevyesti palleista, venytti niitä kohti persettäni orgasmi tuli ihan varoittamatta ja ulvahdellen tyhjenin hänen suuhunsa.

Hänen taitonsa saada mies otettua ei ollut mikään ensikertalaisen temppu vaan orgasmini oli ennen kokemattoman voimakas vaikka olin jo noin tuntia aiemmin saanut edellisen. Toivuttuani nousin ja sanoin, ihana nainen miten voit tehdä noin hyvää, hän vain hymyili ja otti pikkuhousut pois ja meni pesulle uudestaan. minäkin pesin itseni ja hän oli mennyt vierashuoneeseen sillä aikaa. menin makuuhuoneeseen ja pukeuduin laitoin kahvinkeittimen porisemaan, ja samassa jo ulko-ovi aukesi ja vaimoni tuli lenkiltä.

Ihana kahvin tuoksu joko sisko tuli kotiin hän kysyi. Vastasin että hän tuli melko pian minun jälkeeni ja kertoi sinun lähteneen työkaverisi kanssa sen pitkän mäkisen reitin hiihtoon, joo sanoi vaimo Tiia se nuori lähetti joka keilaa meidän firman joukkueessa on innostunut uudesta harrastuksesta, ja houkuttelin hänet pitemmälle lenkille kun sisko ei tahtonut.

Missä hän on? Kait omassa huoneessa, ei ole näkynyt vähään aikaan, kävi suihkussa ja en ole sen jälkeen nähnyt. Vaimo huudahti, tule kahville kun olen peseytynyt, uninen vastaus kuului tullaan kunhan tässä kunnolla ensin herää. Katoin pöydän ja vaimon suihkutellessa siskonsa tuli olohuoneeseen legginsit hame ja tiukka toppi päällään istui pöytään ja iski silmää.

Silloin arvasin ettei ollut mitään sopimusta vaan kaikki oli tapahtunut salassa, vaimo tuli kylpytakissaan pöytään ja joimme kahvit. Olin aika vaivautunut mutta peitin sen, vaimoni sanoi minulle tule rasvaamaan selkäni kahvin jälkeen kun se niin ihanasti rentouttaa. Siskonsa hymyili kiitti ja meni huoneeseensa.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot