SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Ilmaiset Seksi porno tekstiviestit

[Sivu 1]
Tilastokeskus tiedottaa: jos auto liikkuisi 1 m:n eteenpäin joka kerta kun ajattelet sexiä olisit mailman ympärimatkalla jo toista kertaa. Turvallista matkaa!

SEXI: Tekee iloiSEXI, jopa totiSEXI, ehkä uniSEXI, yleensä tyytyväiSEXI, ellei mene nyhjäämiSEXI tai siirry huomiSEXI ja silloin menee yöt valvomiSEXI.

Rakkautta on rakastaa rakkaan rakasta, kun rakkaan rakas ei tiedä, että rakkaan rakas on rakkaalle rakas.

Kun saa vähän väliä vähän väliä, ei sillä ole väliä, mutta kun ei saa vähän väliä vähän väliä, on sillä vähän väliä.

Sinä pumppasit ja pumppasit eteen ja taakse tasaisin vedoin se kovettui ja kovettui kunnes se oli kova ja sileä. - AAH, vihdoinkin pyöräni takarenkaassa oli ilmaa.

Tämä on viesti jonka lähetät 4:lle jos ketju katkeaa rakkauselämäsi huononee 50% jos jatkat se paranee 80% jos et usko se loppuu kokonaan.

Olen GSM-olio ja rakastelen juuri kännykkäsi kanssa hymysi kertoo että sinäkin pidät siitä heitän kohta mällit sinun päällesi. Suojaudu näin: lähetä viesti eteenpäin.

Jos et halua että Ugandalainen irstas neekeripappi tulee ja tuikkaa sinua taikasauvallansa ruskeaan ruusunnuppuusi. Suojaudu näin: Lähetä viesti eteenpäin.

Onko neiti neiti vai onko neiti naitu neiti vai naidaanko neiti nyt?

Peniksenne on todettu olevan eu-direktiivin 69/12 vastainen. Jouduimme lisäämään siihen 2,5cm jotta se täyttää minimi-vaatimuksen 3cm.

Tämä on kokeilu...1,2,3,4,5... Tämä on kokeilu... seksus operoitu... kuksus kopeloitu... muksus taltioitu... kokeilu loppu... hipelöi eteenpäin...

Vittumainen havainto aamulla: Olet nähnyt unta suklaavanukkaan syömisestä. Herätessäsi huomaat, että perseessäsi on lusikka.

Jos hakkaat hanskaan kerran päivässä ja käytät kutipaperina 5 palaa wcpaperia runkkaat vuodessa 1825 palaa mikä on 31.5 rullaa joka on 1 iso mänty!!

Seuraa säätiedotus: korkeapaine lisääntyy kivesten seutuvilla, lisääntyvää kosteutta vaginoitten tienoilla. Liukkaita ajokelejä luvassa etenkin viikonloppuisin.

Hittun, tittun, piru meni vittuun saatanan pienestä reijästä. Heitteli siellä keihästä ja huuteli persereijästä, että ootteko nähny mun seivästä.

Desilitrassa spermaa on 227 KJ energiaa.Jos jokainen mies ejakuloisi vaginan sijasta suuhun,maailman nälänhätä vähentyisi 0,7%.

Suomen Masturbaatio liitto tiedottaa!Ette ole käyttäneet kyrpäänne puoleen vuoteen!Tehkää nyt jumalauta kalullanne jotain tai me poistamme sen!!

Lääkäri-liitto tiedottaa! Liiallinen masturbaatio kalkkeuttaa pikkuaivot ja kikrjaimet menenkee sekakisin ja v!ä,li-in !?lm.e&styy o#u§toj?a merkkejä!!!

Maan asukas, olen ET. Olen muuttanut itseni täksi tekstiviestiksi. Kun luet minua, nain silmiäsi, hymyilet, pidät siitä, olen puutteessa. Lähetä minut eteenpäin.

Hei! olen Jari Penis, kun luet tätä viestiä, olen jo raiskannut puhelimesi ja heittänyt spermat piirikorttisi päälle! joten tirskauta minut eteenpäin...

Mitkä näistä ovat 3 suomen kuntaa? A)Isä, Nussi, Nautaa B)Setä, Pani Lehmiä C)Eno, Veteli, Karjaa?

Minua halutti, tahdoin tehdä sen. Menin Esson nurkalle, avasin vetoketjun, otin sen esille, ravistelin sitä. Nautin siitä. VITTU! Poliisit! Heitin sprayni pois.

Ruumishuoneella:-Hei pomo!Tuu kattoon, Virtasen akalla on katkarapu jalkovälissä!-Hölmökö olet?Sehän on klitoris.-Kli mikä?Katkaravulta se ainakin maistuu

Maankorvessa kulkevi tyttöjen tie heit ihana pippeli orgasmiin vie, niin pitkä on pano ei huippua näy vaan ihana pippeli sisään käy.

Edellinen | Seuraava Tekstarisivu  
Klikkaa ylös  SUGARDADDYA - 20.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>

© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot