SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Seksimaa - Testit

Parisuhteeseen, rakkauteen ja seksiin liittyviä testejä.
 1. Kansainvälinen yhteensopivuustestesti joka tarjoaa myös sopivan kumppanin deittitietokannasta. Myös paljon Suomalaisia. Erittäin suositeltava.

 2. Mikä on flirttikertoimesi? Oletko varma rakkaudestasi?, Miten rajusti rakastut? ym Libressen testejä.

 3. Osaatko nauttia seksistä? Menestyt työssäsi tai opinnoissasi, olet suosittu, liikut ja syöt terveellisesti. Elämäsi on siis mallillaan. Vai onko? Nautitko kehostasi? Nautitko seksistä? Testaa, millainen on seksuaalinen itsetuntosi.

 4. Millainen flirttailija olet + muita demilehden testejä

 5. City portaalin testejä laidasta laitaan.

 6. Hesarin parisuhdekone testaa suhteesi Lisää hesarin testejä täältä

 7. SEKSI- ja RAKKAUSTESTI Ennusta seksi ja rakkaus elämäsi alle minuutissa ja selvitä millainen rakastaja olet!

 8. Inhetero-testi Toisen maailmansodan aikaan seksuaaliselta suuntautumiseltaan poikkeavat tunnistettiin mystisen Gaydarin avulla. Nyt on kuitenkin vihdoinkin kehitetty uusi, parempi ja tottakai täysin eksakti menetelmä: Testimaan inhetero-testi. Testimaan inhetero-testi mittaa sitä, kuinka paljon henkilön seksuaalinen suuntautuminen poikkeaa "normaalista". Jos siis saat tulokseksi täydet 100%, tarkoittaa se, että olet joko täysin homo, lesbo tai bi. Näille kolmelle ei ole ollut suomen kielessä yhteistä sanaa, joten päätimme Testimaassa keksiä sen: Inhetero.

 9. Rakkaustesti Ota kantaa seuraavaan neljään kysymyssarjaan siten, että valitset itsellesi sopivimman vaihtoehdon jokaisesta. Vaikka tuntuisikin, että kumpikin ko kysymyssarjan vaihtoehdoista ja niiden sisällöistä sopisivat sinulle, on sinun annettava sisäisen tunteen päättää kumpiko niistä tosipaikan tullessa ja viime kädessä olisi sinun valintasi. Vastaa jokaiseen 4 kysymyssarjaan, niin saat tietoa siitä, minkälaista puolisoa tai partneria vastapuolesi joutuu/saa elämäntoverinaan omistaa.

 10. Homoseksuaalisille suunnattu testi Homoja on moneen junaan - kuten heteroitakin. Meillä on kuva siitä millaisia heterot ovat ja millaisia homot ovat. "Väärään" lokeroon kuuluvaa usein kummeksutaan, vaikka ihan oikeasti seksuaalinen suuntautuminen ei näy päälle.

 11. Laske seksi-indeksisi vastaamalla seuraaviin kysymyksiin: Sukupuoli? Milloin olit viimeksi yhdynnässä? Kuinka usein olet ollut yhdynnässä viimeisen kuukauden aikana? Milloin viimeksi tyydytit itse itsesi? Kuinka monta partneria sinulla on ollut? Oletko sinkku vai suhteessa?Klikkaa ylös  SUGARDADDYA - 20.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>

© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot