SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Turvaohjeet treffailijoille

Löysitkö mukavan tyypin chatista tai jostain deittipalvelusta. Kaikki ei ole välttämättä sitä miltä näyttää. Nimimerkin takana saattaa ollakkin virnuileva teinipoika tai jotain pahempaa. Alle on kerätty muutamia vinkkejä mitä kannattaa ottaa huomioon ennen tapaamista. Liikaa ei kannata vauhkoontua sillä yleensä ongelmia ei ilmene mutta muutamia perusjuttuja kannattaa huomioida.
  1. Ennenkuin sovit tapaamisesta jonkun kanssa on suositeltavaa yrittää tehdä puhelintreffit ensin. Yksi ainoa puhelinkeskustelu saattaa kertoa ihmisestä enemmän kuin useatkin toisillenne lähettämät sähköpostiviestit.

  2. Ennen tapaamista kannattaa selvittää toistensa odotukset. Toinen saattaa olla hakemassa elämänkumppania kun toinen on vain pilke silmäkulmassa seikkailua etsimässä.

  3. Ensimmäisiä tapaamispaikkoja suuniteltaessa, Seksimaa suosittelee valitsemaan julkisia paikkoja, jossa pyörii paljon porukkaa. Päiväaika on myös turvallisempi aika tavata verrattuna iltaan tai yöhön ja kannattaa yrittää valita sellainen paikka ensitapaamiseen, joka on sinulle entuudestaan tuttu.

  4. Voit myös harkita ekatreffeillä, josko olisi mahdollista järjestää tuplatreffit jonkun toisen parin kanssa tai että tapaamisessa olisi mukana tai seuraisi muutama jo tuntemasi ystävä.

  5. Älä jätä treffituttavuutesi varaan kuljetusta - Saatat haluta poistua tapaamisesta aikaisemmin kuin aluksi ajattelitkaan.

  6. Tapaamisessa älä koskaan jätä ruokaasi tai juomaasi vartioimatta. Käydessässi esim. vessassa "mukava" seuralaisesi saattaakin sujauttaa juomaasi jotain, joka ei sinne todellakaan kuulu.

  7. Ota aina kännykkäsi treffeille mukaan. Matkapuhelin on myös turvatekijä.

  8. Aina kerro jollekkin jo ennestään tutulle ihmiselle suunitelmistasi ja jos suunnitelmat muuttuvat, muista myös informoida siitä.

  9. Jos päätät viedä treffisi loppuun asti, niin muista harjoittaa turvaseksiä.. Kondomit mukaan !!!

Muistathan, että suorat yhteydet parhaisiin deitti mestoihin löydät aina seksimaasta.

Klikkaa ylös  SUGARDADDYA - 20.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>

© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot