SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Tarjous **

Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Korjausmies hommissa
Laatija Naikkonen
Julkaistu 06.02.2002 11:51:00
Teksti
"Ihanaa, kun kerrankin oli vapaapäivä keskellä viikkoa. Ei tarvitse nousta ylös heti kellon soidessa, vaan saa rauhassa makoilla ja nautiskella olosta ja katsella ikkunasta ulos, kun aurinko paistaa lumiselle pihalle." Näin ajattelin herätessäni keskiviikkoaamuna, sillä vieraitakaan en odottanut joten heidänkään takia ei tarvitsisi nousta ja pukeutua.

Siinä kiemurtelin sängyssäni ja nautin satiinin viileästä kosketuksesta, kun ovikello soi. Säpsähdin ja jäin kuulostelemaan. Oliko se ollut ovikello vai joku muu ääni. ääni kuului uudestaan. Kyllä se ovikello oli. "äh, tietysti näin piti käydä.. joku kaverini on kuullut vapaapäivästäni ja päättänyt tulla häiritsemään minua." Sen kummmepia ajattelematta nousin sängystä yöpaidassani ja menin ovelle aukaisemaan sen.

En olisi voinut ällistyä enää enempää, kun oven takana ei ollutkaan kukaan ystävistäni, vaan tuntematon mies korjaajan vaatteissa. Hän esitteli itsensä ja sanoi tulleensa vaihtamaan vesimittarin uuteen, niin kun oli tapana ajoittain tehdä. Nyökkäsin ja ohjasin hänet sisään, koska ulkovarastoon olisi helpompi kulkea talon läpi. Etsin avaimeni käsiini ja poskeni hehkuivat, sillä tiesin, että lyhyt satiininen yöpaitani ei jättänyt mieheltä mitään arvailujen varaan muodoistani. Lyhyt helma paljasti reiteni, syvään uurrettu etumus taas pehmeät rintani. Kun liikahdin vähääkään yöpaita kiristyi ja näytti miehelle vielä lantioni kaaret. Hiljaa kirosin mielessäni että olisin sentäs aamutakin päälleni laittanut mutta nyt sen ylleni pukeminen olisi näyttänyt vain teennäiseltä.

Ohjasin hänet takaovelle ja sieltä ulkovarastolle. Avasin ovet ja päästin miehen varastoon. En ollut todellakaan varautunut tähän, joten vesimittarin edessä oli monenlaista roinaa, joka piti siirtää pois ennen kuin mittaria pääsisi vaihtamaan. Mies nosteli tavaroita pois ja avustin häntä parhaani mukaan kunnes huomasin hänen tiirailevan minua nauraen. Tajusin, että kumartuessani näkymä rinnoilleni oli suora ja esteetön. Punehduin entisestäni ja nousin kiireesti ylös ja miehen hymy selässäni pakenin takaisin sisälle.

Siellä koitin rauhoittua ja saada taas mieleni hallintaani, jotta en enää itseäni vahingossa nolaisi vieraan silmissä. Nauroin itselleni mielessäni, sillä mies oli kyllä niin upean näköinen ilmestys, että toisessa tilanteessa hänen kanssaan olisi voinut olla hauskakin flirttailla. Näissä ajatuksissa taisin viipyä tovin jos toisenkin sillä yhtäkkiä kuulin kevyen rykäisyn aivan selkäni takaa. Käännyin hätkähtäen ympäri ja huomasin katsovani miehen nauraviin silmiin ja leveään hymyyn, jotka olivat hyvin lähellä minua. Katsoimme toisiamme ja tunsin säkenöinnin välillämme. Varoittamatta mies kumartui ja suuteli huuliani. Ensin maistellen mutta kun en vetäytynyt, niin sitten omistavammin ja lujemmin.

Vastasin suudelmaan samalla mitalla ja ujutin käteni vielä miehen takamukselle painaen hänet itseäni vasten. Kuulin miehen ähkäisevän kevyesti ja yhtäkkiä olinkin jalat ilmassa hänen sylissään. Hän kai oli nähnyt makuuhuoneeni sijainnin ohimennen, sillä hän suunnisti suoraan sinne ja laski minut sängylle makaamaan. Katselin miestä ja tunsin hänen himonsa hehkuvan silmistään. Poskeni punehtuivat tuon katseen johdosta mutta samalla omista silmistäni loisti kiihko, jonka miehen kosketus oli sytyttänyt minussa. Katselin, kun hän kiduttavan hitaasti riisui vaatteensa jättäen ylleen vain bokserit jotka enemmän korostivat hänen sukukalleuksiaan kuin peittivät niitä.

Nousin toisen käteni varaan ja vedin miehen sängylle makaamaan. Nousin hänen päällensä hajareisin ja suutelin häntä kiihkoissani. Pitkät vaaleat hiukseni kehystivät nyt hänen kasvojaan, kun näykin hänen huuliaan, kaulaansa ja korvaansa. Samalla hieroin peppuani riettaasti hänen boksereitaan vasten ja tunsin hänen kovenevan entisestään. Itseänikin tilannne kiihotti kovin ja tunsin stringieni kostuvan. Ennalta varoittamatta mies tarttui ranteisiini ja pyöräytti minut allensa. Tunsin hänen vartalonsa painon, kun hän suuteli kaulaani ja sai minut kiemurtelemaan mielihyvästä. Samalla hän kosketti toista rintaani yöpaidan läpi ja hiveli niin kiduttavan hitaasti, että toivoin hänen puristavan lujempaa edes hetken. Mutta ei. Mies vangitsi toiseen käteensä molemmat käteni jotta en pääsisi mitään tekemään ja pyöritti kieltään nännini ympäri, joka hitaasti koveni ja sai minut haukkomaan henkeäni. Hänen vapaana oleva kätensä kulkeutui samalla lantiolle ja sieltä yöpaitani sisään. Tunsin kevyen kosketuksen stringien päällä ja se sai minut värähtämään nautinnosta. Käsi hyväili häpyäni kankaan päältä ja huokailin nautinnosta. Pian hänen vikkelät sormensa ujuttivat itsensä stringien alle ja pyörivät härnäävästi klitorikseni ympärillä. Lantioni nousi ja vaati kovempaa kosketusta. Samalla kuulin miehen naurahtavan himokkuuttani.

Kiivastuin tuosta naurusta ja aloin rimpuilla irti, jotta saisin edes itse koskettaa itseäni mutta hänen otteensa piti. Siinä kiemurrellessani yöpaitani nousi ylöspäin ja paljasti stringieni läpinäkyvän pinnan. Miehen katse kiintyi alapäähäni ja nopeasti hän päästi käteni otteestaan ja siirtyi jalkojeni väliin ja tunsin lämpimän kielen kankaan läpi kutittavan häpyäni. Itse painoin käteni rinnoilleni ja hieroin ja puristelin niitä nautinnosta voihkien. Mies riisui päältäni stringit ja ihasteli posliiniksi ajamaani häpykumpua. Kauaa hän ei malttanut olla koskematta, vaan tunsin riettaan kielen koskettavan klitoristani. Se pyöri villisti ja upposi välillä sisääni, mikä sai minut kiljahtamaan nautinnosta. Välillä mies otti klitorikseni huuliensa väliin ja imaisi, mikä sai minut kostumaan entisestään. Hän jatkoi kiusoitteluani kunnes tunsin orgasmin alkavan sykkeen. Silloin hän lopetti. Anelin häntä jatkamaan mutta hän vain hymyili ilkikurisesti ja nousi seisomaan. Seisoessaan hän riisui hitaasti bokserinsa pois ja eteeni paljastui kovana sykkivä kalu. Olisin halunnut koskettaa tuota ihanuutta mutta mies esti tämän tulemalla jalkoväliini ja hieraisemalla kiihottunutta vakoani, jolloin en voinut muuta kuin voihkaista.

Mies nosti jalkani olkapäilleen ja laittoi kalunsa emättimeni suulle. nopealla työnnöllä hän tuli kokonaan sisääni ja sai minut huudahtamaan ja puristamaan käteni nyrkkiin. Niin uskomattomalta se tuntui. "Haluaakos neiti lisää mannaa," hän kysyi silmät nauraen ja pystyin vain nyökkäämään. Hän liikutti lanteitaan ja tunsin kalun ensin vetäytyvän, sitten tulevan takaisin kovana ja vaativana. Mies otti jalkani harteiltaan ja levitti niitä enemmän erilleen ja alkoi työntämään itseään minua vasten kovassa tahdissa. Kiersin jalkani hänen ympärilleen ja vaadin häntä syvemmälle itseeni huutaen. Mies teki työtä käskettyä ja tunsin hänen kovan kalunsa kohdun suullani. Samalla tunsin hänen huulensa ja hampaansa kaulallani ja se oli minulle liikaa. Huusin nautinnosta, kun vartaloni värisi ja pilluni sykki miehen kalun ympärillä.

Hieman rauhoituttuani, mies nosti minut syliinsä istumaan ja painoi selkäni seinää vasten. Hän valutti yöpaitani olkaimet yltäni ja näykki nautinnolla rintojani työntyen minuun samalla voimakkaasti. Olin sekaisin vielä ensimmäisestä orgasmista ja pystyin vain huokailemaan ja liikuttamaan lanteitani. Miehen tahti kiihtyi kiivaaksi ja sai minut lähestymään orgasmia uudelleen. Liikkeeni villiintyivät ja purin hänen olkapäätään himossani. Silloin mies alkoi urahdella ja tunsin kuumien suihkujen tulevan sisälleni. Samalla mies hieroi hellää klittaa voimakkaasti niin että silmäni sulkeutuivat ja en voinut kuin huutaa, kun orgasmi värisytti kehoani jo toistamiseen. Lopulta lysähdin voimattomana miehen syliin ja siinä tovin istuimme sylikkäin, sisäkkäin.

Mies laski minut hellästi sängylle makaamaan nousi ylös. Hän keräsi vaatteensa ja lähti pois. Makasin raukena sängyllä ja tunsin kuinka uni alkoi vallata minut. Hämärästi kuulin suihkuverhon kahahduksen ja suihkun ryöppyämisen. Kun heräsin unestani huomasin olevani yksin ja miehen lähteneen. Nousin ylös mennäkseni suihkuun, kun keittiön pöydällä huomasin lapun. Mies oli jättänyt viestin, että jos vedentulossa on ongelmia, niin silloin tulee soittaa hänen kännykkäänsä, jonka numero näkyi lapussa. Hymyillen menin suihkuun ja arvelin, että eiköhän tässä taloudessa tuo vedentulo tule vielä olemaan ongelmallista..

>>> Päivän Kaalimatotarjous seksiin ja runkkuun. 24.9.2023 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  


© 2002-2023 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot